Ankara/ Halı Saha Org.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RespecT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Maçı biraz geç saate alıp maçtan önce sohbet edebiliriz mesela...Gerçi ertesi gün işe gidenler filan olacak ama...Evren için katlanıcaz artık..Mesela maçı 21:00 - 22:00 saatlerine alsak 19:30 gibi buluşsak maç saatine kadar sohbet de etmiş oluruz diye düşünüyorum..Yanlızca bir fikir yanlış anlaşılma olmasın..Yanlız eğer maç yapılacaksa bir an önce karar vermemiz lazım ki halı saha da yer ayarlama sorunumuz olmasın..Beşevler de GençlerBirliği'nin tesisleri veya Tandoğan da ki Ankaragücü'nün tesisleri olabilir..Ortak bir yer olabilir diye..Yoksa Batıkent de saha çok buralarda olabilir..Veya İstanbul yolu üzerinde Macit Petrol halı sahası var...Hem çevresi müsait araçlarla filan da fotoğraf alabiliriz...Ama maç öncesi sohbet etmek için kapalı bir mekanları yok...O açıdan bakıldığında mesela Batıknette bir saha tuttuğumuz varsayalım atıyorum Cumhuriyet v.b. biryerde maç saatine kadar oturabiliriz..Park sorunu veya ulaşım sorunu olmaz..Saha ile mekan arasında..Batıkentte oturduğumu çok mu belli ediyorum..:) Tabii diğer semtlerden gelecek arkadaşlarada Batıkent sorun olabilir..Bunlar sadece benim tahminlerim...Emre abinin elbette mantıklı bir düşüncesi olacaktır..Dört gözle bekliyoruz...Son söz onun...:good:

Vay be !..Amma çenem düşmüş...! :)

Mehmet , açıkçası maçla aram yoktur pekte bilmem halısahaları ama istek üzerine konu açıldı ve oyuncuları belirleyelim dedik.İsterseniz halısaha durumlarında oynayabilecek arkadaşları liste yapalım.Ancak Evren in kısıtlı süresini gözönüne alarak salı-çarşamba günü akşam toparlanalım.

ben erenle konuştum perşembe gidecekmiş 10 gibi aslında perşembe buluşabilirsek gelebilirim sonraki günler zor :(:(:( ama tabi ki çoğunlık ve başkan ne derse o olur :)

Nasıl uygun görürsen Emre abi...Ben saydım şu an başlığa yorum yazan arkadaşlardan 17 kişi var..Oynamak isteyen...:good: Tabii hepsi gelir mi bilmem..Zaten 14 kişi ancak oynanır halı sahada...Yani gelmeme ihtimalini değerlendirirsek tam ideal 2 takım çıkar kanımca..Herkes tam gelse bile değişerek oynarız sorun olmaz bence...

Kadro :

1-NEO-CDAutomatic (Mehmet) :alkis:
2-LND + 1 (Samet + % 90 Mehmet )
3- K@dir +1 (Kadir)
4- Kentucky (Burak) ( Top Toplayıcı) :)
5- Exilegs (Serhan)
6- Kurtbeyi (Arif Abi)
7-KenanGöçmen+1 (Kenan)
8-HK72 (Hüseyin Abi)
9-57.Alay (Ahmet Abi)
10-Milepo (Mustafa)
11-Etubey (Evren) (O şimdi Asker )
12-06ELL69 (Koray)
13-Toprakozz (??)
14-Corsa_c (Emre)

Hakem:

Westi555 (Hakan Abi)

Tribün :

Özkal (Burak)
Webbee (Harun Abi)
Mah@ni (Muhammet)
Burakttt (Burak Abi)

Başkan:

Respect (Emre Abi)

...

Kadro :

1-NEO-CDAutomatic (Mehmet) :alkis:
2-LND + 1 (Samet + % 90 Mehmet )
3- K@dir +1 (Kadir)
4- Kentucky (Burak) ( Top Toplayıcı) :)
5- Exilegs (Serhan)
6- Kurtbeyi (Arif Abi)
7-KenanGöçmen+1 (Kenan)
8-HK72 (Hüseyin Abi)
9-57.Alay (Ahmet Abi)
10-Milepo (Mustafa)
11-Etubey (Evren) (O şimdi Asker )
12-06ELL69 (Koray)
13-Toprakozz (??)
14-Corsa_c (Emre)

toprakozz : özkan :)

Katılmak isterdim ancak şu an çok fena hastayım zaten. Eski sporcu olmama rağmen uzak kaldım artık spordan. soğuk havada seri nefes almak da burnumu yakar :)

futbola uygun ayakkabı da yok,

daha sayayım mı mazeret :)

inşallah havalar ısınınca :D

Katılmak isterdim ancak şu an çok fena hastayım zaten. Eski sporcu olmama rağmen uzak kaldım artık spordan. soğuk havada seri nefes almak da burnumu yakar :)

futbola uygun ayakkabı da yok,

daha sayayım mı mazeret :)

inşallah havalar ısınınca :D

sen süpersin ya:D
işte görmüş geçirmiş insan modeli

ama bu kadar yazılandan sonra
hastada olsam , ayakkabımda olmasa yinede gelcem
amaaaaaaa kaleye geçmem:hıh:

çarşamba olursa %90 bende gelebilirm tabi izlemeye. basketbol macı olsa oynardım ama şimdi durduk yere futbolu katletmeye luzum yok:D:D

Geri