Ankara/ Halı Saha Org.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RespecT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Anlaştık Burak abi:)...

beni listeden silerseniz mutlu olurum...

Neooooo ne cenesi düşük adamsın yaa:D

hafta içi olursa arkadaşlar benide silin. ama harici bi buluşma olursa gelirim.

11 yıldır sporla aram hiç yok ama maça gelmek ve oynamak isterim, ancak saati 21.00'den sonraya almak kaydı ile malum iş çıkışı yapılacak eve gidilecek, hazırlanılacak vs. önemli olan katılmak :)

çarşamba akşamı izlemek ve tezahürat için gelebilirim ama onun haricinde benim için zor çünkü bu aralar sürekli eskişehirdeyim...

Nasıl uygun görürsen Emre abi...Ben saydım şu an başlığa yorum yazan arkadaşlardan 17 kişi var..Oynamak isteyen...:good: Tabii hepsi gelir mi bilmem..Zaten 14 kişi ancak oynanır halı sahada...Yani gelmeme ihtimalini değerlendirirsek tam ideal 2 takım çıkar kanımca..Herkes tam gelse bile değişerek oynarız sorun olmaz bence...

Kadro :

1-NEO-CDAutomatic (Mehmet) :alkis:
2-LND + 1 (Samet + % 90 Mehmet )
3- K@dir +1 (Kadir)
4- Kentucky (Burak) ( Top Toplayıcı) :)
5- Exilegs (Serhan)
6- Kurtbeyi (Arif Abi)
7-KenanGöçmen+1 (Kenan)
8-HK72 (Hüseyin Abi)
9-57.Alay (Ahmet Abi)
10-Milepo (Mustafa)
11-Etubey (Evren) (O şimdi Asker )
12-06ELL69 (Koray)
13-Toprakozz (??)
14-Corsa_c (Emre)

Hakem:

Westi555 (Hakan Abi)

Tribün :

Özkal (Burak)
Webbee (Harun Abi)
Mah@ni (Muhammet)
Burakttt (Burak Abi)

Başkan:

Respect (Emre Abi)

benide kadrodan çıkarsanız iii olur..hastayım acaip kurtulamıom nezleden:( ama izlemeye gelirim maksat sizlerle tanışmak

hafta içi olursa arkadaşlar benide silin. ama harici bi buluşma olursa gelirim.

haftaiçi olursa halısaha için gelmezsin dimi yoksa buluşmaya gelirsin gelde göreyim yüzünü Kadir 4 ay yokum valla...

çarşamba akşamı izlemek ve tezahürat için gelebilirim ama onun haricinde benim için zor çünkü bu aralar sürekli eskişehirdeyim...

ozaman çarşamba akşamı olsun isterim ama bakalım Emre abi ayarlayacak ama...

haftaiçi olursa halısaha için gelmezsin dimi yoksa buluşmaya gelirsin gelde göreyim yüzünü Kadir 4 ay yokum valla...
tabiki maç için söyledim ben. yoksa tüm buluşmala çok çok büyük bi engel çıkmadığı sürece listenin en başındayım ben merak etme;)

Nasıl uygun görürsen Emre abi...Ben saydım şu an başlığa yorum yazan arkadaşlardan 17 kişi var..Oynamak isteyen...:good: Tabii hepsi gelir mi bilmem..Zaten 14 kişi ancak oynanır halı sahada...Yani gelmeme ihtimalini değerlendirirsek tam ideal 2 takım çıkar kanımca..Herkes tam gelse bile değişerek oynarız sorun olmaz bence...

Kadro :

1-NEO-CDAutomatic (Mehmet) :alkis:
2-LND + 1 (Samet + % 90 Mehmet )
3- K@dir +1 (Kadir)
4- Kentucky (Burak) ( Top Toplayıcı) :)
5- Exilegs (Serhan)
6- Kurtbeyi (Arif Abi)
7-KenanGöçmen (Kenan)
8-HK72 (Hüseyin Abi)
9-57.Alay (Ahmet Abi)
10-Milepo (Mustafa)
11-Etubey (Evren) (O şimdi Asker )
12-06ELL69 (Koray)
13-Toprakozz (??)
14-Corsa_c (Emre)

Hakem:

Westi555 (Hakan Abi)

Tribün :

Özkal (Burak)
Webbee (Harun Abi)
Mah@ni (Muhammet)
Burakttt (Burak Abi)

Başkan:

Respect (Emre Abi)
benim arkadaş(+1) iptal....

Arkadaşlar bence maç konusunu bu dar zamana sıkıştırmayalım...Evren arkadaşımız için Salı veya Çarşamba buluşup çay-kahve içip sohbet edelim ...Perşembe yola çıkacakmış.O gün buluşmak onun için zor olur..Maç içinde biraz daha bekleyelim herkes işini-gücünü ayarlasın...Uygun bir hafta sonu akşam erken saatlerde halısahayı da ayarlayalım..Çok geç saat olursa hava daha çok soğuk olur..Benim postum kalın ama üşüyen arkadaşlar olabilir...:) Benim için hiiiç farketmez...Maç olmuş, maçsız buluşma olmuş..Maksat gönüller bir olsun..
Emre Abi kesin sonuca bağlar bence en kısa zamanda..Ferman Başkınındır...:good:

Geri