Ankara/ Halı Saha Org.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RespecT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
abi buluşma perşembe olsun gelin dedğimi yapalım evrenide uğurlarız 10 da gidecek zaten :D:D:D

olar walla

daha belli olan bişiy yok mu buarada Mehmet abi hani arıyordun akşam beni çay içiyorduk yoğunsun galiba unuttun herhalde....

yaw ayıp yaw sadece ikiniz nie buluşuyonuz. yarın veya çarşamba günü hep birlikte oluruz işte kafayı tele verme;)

abi buluşma perşembe olsun gelin dedğimi yapalım evrenide uğurlarız 10 da gidecek zaten :D:D:D

aslında çok güzel bir fikir ama bence perşembe çok karışık olur benim açımdan geçen seferden biliyorum zor oluyo heleki son saatler daha bir zor oluyo ama genede şansımızı deneriz öle bir durum olursa...

yaw ayıp yaw sadece ikiniz nie buluşuyonuz. yarın veya çarşamba günü hep birlikte oluruz işte kafayı tele verme;)

Kadirim Mehmet abinin canı bana çay ısmarlamak istediydi de ondan öle bir durum oldu gerçi aramadı o ayrı da evet toplanalımda hep birlikte şöyle güzel zaman geçirelim sizlerden 4 aycık daha uzak kalacam çünkü...

tamam yarın akşam (yani bu akşam) güzel bi toplanırız. ;)

Evet arkadaşlar Çarşamba akşamı toplanalım derim.Saat 20.00 de Bahçemiz de buluşalım.

Listeye göre değişik yer alternatifleride olabilir.

Hadi bakalım:

1- Etubey
2-Respect
3-NeoCd Automatic
4-

1- Etubey
2-Respect
3-NeoCd Automatic
4- K@dir
5 - ?????

hadi beyyylllllllleeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr güncel evren kardeşimize güzel bi uğurlama.

Geri