Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tüpten son derece memnunum. geçen yıl İstanbul'dan aracı aldım düştüm otobana ortalmayı sıfırladım. Hızı 130'a sabitleyip tın tın geldim. Sapanca civarında dur bakalım bu eski atmosferik ne yapabilecek dedim ve gaza yüklendim, 15 dakika kadar 180-200km arası kullandım rodajda olmasına rağmen. 400km yolda 180 TL benzin yaktım. Ortalama tüketim 9 litre ortalama. Aracı alırken zaten biliyordum böyle yakacağını ama şehiriçinde hiç çekilmedi 10 litre altına düşemedim. Aldığım günün ertesi meşhur Brc bayisini arayıp randevu aldım. Öğleden sonra gittim başladık montaja. Sıfır araca lpg takılırmı ulen derken, bayiden gelen sıfır civicleri görünce neden takılmasın dedim Akşama montaj bitti ve ayrıldım.
Ayrılış o ayrılış 38000 km ve 11 ay oldu bayiye gitmeyeli. Yazın filtre değişti kendi servisimde o kadar.
Kesinlikle ne çekiş düşüşü ne de benzinde olmadığını hissettiren bir durumla karşılaştım. Şuan ortalama tüketim 9 litre ve lpg ile 10.5 gibi yakıyorum.Lpg'yi ankarada 2.7'den alıyorum son zamlarla. Lpg taktırırken çok eleştirildim sıfır arabaya takılmaz diye ama şimdi bakıyorum 1500 TL kit ücretini 4 defa amorti ettim. 1.6 atmosferik lpg olmadan çekilmiyor ama lpg ile dizelden çok daha mantıklı. 1.6 almadan önce dizel alacaktım kesinlikle ama test sürüşü yapınca dizeli 5 dakikada sildim kafamdan. 95'lik dizel bu kasaya hakaret gibi olmuş. Özellikle şehiriçinde çekilmiyor.