Öncelikle herkese merhabalar , İyi forumlar
antalya gibi bir yerde arka lastiklerimin kar lastiği olmasından ve bayatlamış durumda olmasından yakınıyordum. Ön lastiklere gelecek olursam onlar tazeydi yanlız farklı marka olması beni tedirgin ediyordu ve bende bu iş böyle olmaz araba zaten hızlı araba başıma bela olmasın diye gittim takım olarak değiştirme kararı aldım ve ilk izlenimlerini sizinle paylaşmak isterim. Öncelikle yol tutuşu çok ciddi anlamda arttı hatta şöyle söylim normal eğimde bir viraja çok rahat 140 km/h ile dönme kabiliyetim oldu. Daha sonra frenleme konusunda çok büyük bir fark göremedim ama yinede ufakta olsa hissedilir derecede bir fark oldu . Islak zemin tecrübem daha olmadı ama en kısa sürede onunda testini yapıcam. İçeriye verdiği seste düşme oldu ski kar lastikleri'nin uğultusunda sonra ninni gibi geldi bana . Yakıt tüketimi olarak çok ciddi anlamda bir değişme oldu diyebilirim. Nerdeyse %20 'lik bir düşüş oldu. Konfor yönünden her hangi bir fark olmadı. Şimdilik edindiğim tecrübeler bunlar lastiğin tam adını'da vereyim. (Continental ContiEcoContact 3). Fiyat olarak tanesi 150 liraya geldi Toplamda 600 lira ediyordu. Eski lastiklerimi 60 liraya verdim Kısaca toplamda 540 lira ödeyerek ayrıldım 2 yılda garanti veriyorlar zaten kullanıcı hatası haricinde her sıkıntıda getir balon , patlama vs vs. olursa direk değiştiriyoruz dediler. Ben memnun kaldım Continental tavsiye edermisin dersen ben açıkcası tavsiye ediyorum. Aradaki farkı göreceksiniz.
Buyrun bir kaç resim