Araç arayışım son buldu :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu sıralarda aklımda 4 lastiğide yenilemek var durumlari bayat ufak ufak bir şeyler yapicam zaten daha sonra. Şimdiki amacim lastik ve paspaslari accent logolu hali paspaslarla değiştirmek olucak :D Bu arada gti ları eski emektar Tigraylada avlıyordum. Bunu chiplesem AMG'leri , M3 'leri dize getiririm gibime geliyor .

aracın hayırlı olsun!

chipletince beklerim :D

Şu sıralarda aklımda 4 lastiğide yenilemek var durumlari bayat ufak ufak bir şeyler yapicam zaten daha sonra. Şimdiki amacim lastik ve paspaslari accent logolu hali paspaslarla değiştirmek olucak :D Bu arada gti ları eski emektar Tigraylada avlıyordum. Bunu chiplesem AMG'leri , M3 'leri dize getiririm gibime geliyor .
la doğukaaaaan beni hergün şaşırtıyosun :D
sen tigayınnanan gti a mı atlıyodun :D

:D arkadaşlar doğru demiş accent nere mercedes amg nere o arabalar 8 silindir falan senin araba 4 silindir sen bu halde nasıl yeneceksin amgyi bence şaka manasında söylemiş olabilir eğer ciddi anlamda söylüyorsan uçmuşsun sen arkadaş :D

caner valla taktir ettim :D biz gözden kaçırmışız :D era la bu bildiğin era :D bizim şirketin araç bağlamacıları kullanıyor teneke adamlar ağlıyor hergün ölüp gideceğiz diye :D

eğer çipletirse amg paketlileri tokatlama imkanı var, bu araçlar amg değildir sadece görsel olarak amg dir, ama gerçek amg ile kalkmak isterse kalkamaz!

Doğukan sen çiplet, bende Vectra GT getircem kırmızı motor 156 bg.. Bi kapışalım, ifadeni alıcam senin.. 2.viteste 120 km/h :D

hayırlı uğurlu olsun kazadız belasız kullanın inşallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri