Araç arayışım son buldu :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eğer çipletirse amg paketlileri tokatlama imkanı var, bu araçlar amg değildir sadece görsel olarak amg dir, ama gerçek amg ile kalkmak isterse kalkamaz!

Ya arkadaslar su bilmediginiz konularda konusmaya ne meraklasiniz. Amg paket olunca sen o arabayi +50bg mi saniyosun ya ya m paket olan bi bmw yi :) yemin ediyorum saka gibisiniz. Ayrica bir yazilimla era 3.20 ya da c180 gececekse isimiz var valla :))))

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Biz böyle ailecek bilmediğimiz konularda sallamayi çok severiz,bi problemim var ?

he 3 serisi bmw'lerin arkasında m yazısını görünce kapışasım geliyor. 3.16 olsa bile m3'dür diyorum takılıyorum peşine.
what happens in aksaray stays in aksaray
what's the problem ? :D

he 3 serisi bmw'lerin arkasında m yazısını görünce kapışasım geliyor. 3.16 olsa bile m3'dür diyorum takılıyorum peşine.
what happens in aksaray stays in aksaray
what's the problem ? :D

F30 3.16i olursa uzebilir ama :)

Ben hayatımda BMW'ye çok az bindim.
Ama o çok azı da binmez olaydım.
Bi araba böyle köpek gibi gidemez arkadaş ya, hayran kalınası :D
Sanırım 3.20'ydi...

F30 3.16i olursa uzebilir ama :)

3.16 serisinin hiçbiri üzemez :D 3.20 bile 2.0 araç kategorisinde üzemezken 3.16 şansı yok. 3.20d ise mükemmeldir o ayrı ama benzinli modelleri iyi yürümüyor ;)

3.16 serisinin hiçbiri üzemez :D 3.20 bile 2.0 araç kategorisinde üzemezken 3.16 şansı yok. 3.20d ise mükemmeldir o ayrı ama benzinli modelleri iyi yürümüyor ;)

Bahsettigim f30 yani en son cikan 3 ler. Ayrica en son cikan 3.20i raslarsaniz cok guzel uzer sizi hemde motor hacmi 1.6lt 0-100 7.6 sn. 3.16i de 0-100 9.2 sn. Teknoloji cok ilerledi artik motor hacminin pek bir onemi kalmadi polo gti 1.4 180hp :)

Sanirim 2.0vectraniz var. F30 3.16i ye eger araciniz stoksa pek tutunamazsiniz 8ilerininde avantajiyla bayagi fark yersiniz.

Son düzenleme:
Ya arkadaslar su bilmediginiz konularda konusmaya ne meraklasiniz. Amg paket olunca sen o arabayi +50bg mi saniyosun ya ya m paket olan bi bmw yi :) yemin ediyorum saka gibisiniz. Ayrica bir yazilimla era 3.20 ya da c180 gececekse isimiz var valla :))))

sanırım telefondan okuyunca ne demek istediğimi anlayamadın :maden:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri