Aracımı su bastı :(

Ynt: Aracımı su bastı :(

Geçmiş olsun, Allah beterini göstermesin. İyi ki yapraklar gider deliklerini kapattığı için su tahliyesi gerçekleşmemis falan gibi nedenler öne sürmemişler. Tekrardan bununla geçmiş olsun.....

ne kelepçesi bu?
bülent abi servise mi gidip yaptırsak şimdiden.

bulent_tnt link' Alıntı:
Kanka bizim arabada gerek yokmus.
anladım abi saol.

Merhaba Arkadaşlar,
Opel Servis Müdürü Egemen Bey ile yüzyüze yaptığım görüşmede, bahsi geçen kelepçe sisteminin aracımda olmadığı blgisini aldım.Standart bu kelepçelerin olmaması nedeni ile aracım su almış.2012 modellerde var bu kelepçe deselerde inanmaya gerek yok, gidip mutlaka kontrol ettirin.

servise ben sormuştum aracların şase numarasına gore cagırıyoruz ama 2012 modellerde gerek yok sımdıye kadar hiç 2012 çagırmadık demışlerdi...

bulent_tnt link' Alıntı:
servise ben sormuştum aracların şase numarasına gore cagırıyoruz ama 2012 modellerde gerek yok sımdıye kadar hiç 2012 çagırmadık demışlerdi...
İyi bence bi gösterin.Sonra su aldı etti demeyin :)) İnanmıyorum bu Opele artık ben.2012 diye 2011 mi yolladılar naptılar..
Halbuki Bülent abi ile aynı gemide geldi bizim araçlar..
Ya bunlar bizim görebildiğimiz unsurlar, ya göremediklerimiz??Ya orada bir eksiklik varsa??
Off off.. düşündükçe kafam bulanıyor..
Ahh OPEL ahh..

bugra bendede sabah arabayı calıştırınca sunroof perdesı tam acık olunca hafıf ses yapıyor elımle tutuyorum gecıyor yada cok az kapatıyorum gecıyor sendede vardı bu ses ne yaptın..

Bülent abi bu kelepçeleri bir baktıralım aklıma takıldı şimdi.Cumartesi geleyim yanına olmadı gidelim servise ordan buluşmaya kaçarız nasipse.
önümüz kar yağmur abi aklımda kalmasın. :)

olur kanka gideriz erken geelmen lazım ama.

Geri