Aracına bor power uygulayanlar

fiyatlar illere göre değişmiyor arkadaşlar;
45 YTL civarında olan Bor Power.
85 YTL civarında olan Motorsilk...

motorsilk yağ değişimlerinden etkilenmiyor daha uzun ömürlü o yüzden biraz daha pahalı diyebiliriz.
aayrıca 150000km dayanıyor yağın ömrünü 2 katına çıkarttığını da hesaba katarsak bir sonraki eklememiz tahmini kestiremiyorum :D

Evet 33KM geçti ilk izlenimim.
Motor 90C olan normal ısısına herzaman 1KM gittikten sonra ısınıyordu.
Bugün Aynı ısıya 3KM gitikten sonra ulaştı. ( Buda motorda sürtünmenin 3/2 oranında azaldığını gösteriyor) Eger sadece yag değişiminin ısınmada bukadar etkisi yok ise.

Ekli dosyayı görüntüle 3301

işte benim koyduğum yağ ve katkı ama gerçekten harika bir yağ ama bor değil

wynn bilinen bir markadır..peki mustafa wynn i koyduktan sona performansında artış oldu mu...

Evet 33KM geçti ilk izlenimim.
Motor 90C olan normal ısısına herzaman 1KM gittikten sonra ısınıyordu.
Bugün Aynı ısıya 3KM gitikten sonra ulaştı. ( Buda motorda sürtünmenin 3/2 oranında azaldığını gösteriyor) Eger sadece yag değişiminin ısınmada bukadar etkisi yok ise.

performansta değişim oldu mu...

Kullanma klavuzunda asıl performans motorun 8 ile 9 saat çalışmasından sonra elde edilir diyor. Motor soguk diye çok kasmadım ama motor sesi kesilmiş gibi. vites değişime yaklaştığında gelen motor uguldaması duyulmuyor. arabanın çalışma sesi daha tok geliyor sanki ama dediğim gibi daha yeni sadece 33KM oldu Şimdilik kesin olarak farkettiğim motorun geç ısınması. hatta sabah 2Km gidince ibreyi görünce endişelendim acaba ibre mi bozuldu dedim ama baktım yavaş yavaş yükseldi zaten 80C yi geçti 90olmadan ben gideceğim yere geldim.
Bu zamanla çıkacak bişey. deneyimleri yazarım buradan.

Bende Koydum BOr POwer Corsaya.İzlenimlerim Çok Bİşey DEgişmedi Seste azalma olmadı.Fakat Biraz Daha Titreşimsiz çalışıyor Gibime Geldi.600 km oldu koyalı boru.Yakıta Gelince Onu Daha Ölçmeye Vakit Bulamadım.onuda Yazarım burdan.

wynn bilinen bir markadır..peki mustafa wynn i koyduktan sona performansında artış oldu mu...

performansta değişim oldu mu...

artış olmaz olurmu yağı değiştirdikten sonra tatile çıktım yaklaşık üçbin km yol yaptım o sıcakta klima açık ne çekiş düştü ne fazla yakıt sarfiyatım oldu gerçekten iyi tavsiye ederim araç çalışırken sesini bile duymuyorsun

Evet ses azaldı ve performans artışı var 3ncü vteste 3000 devir ile 50Km yaparken
şimdi 2200 ,2500 devir arası 50Km ye ulaşıyor.
Bence koymadan performans için vites devir ve hızı not edin. Borpower uyguladıktan sonra Aynı değerleri kontrol edin farkı anlarsınız.
Kaybedecek bi şeyiniz yok. Bi tek usta 2 araca koyduk yag eksiltiyor demişti onu düşünyorum ama O araçlarda motor problemi olabilir. zaten problemli motorlara konması tavsiye edilmiyor.

Geri