bor katkısı şanzıman oranlarını etkilemezki yani etkilemesi imkansız hatta böle bişi imkansız nerden o kanıya vardınız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne bilim yüksel ben devirle hızı kontrol ederim sürekli.
3000 de 50Km ye denk geliyordu. Bugün gözüm takıldı 2200 2500 arası bişeydi.
belki yoldan olabilir ama şanzuman oranı değişmese de motorda sürtünme azaldığı için aynı devirirde araçta üretilen güç artıyor olabilir.
fikir yürütmek için biraz acele etmişsin gibime geldi bence.biraz bekle bakalım.mutlaka göreceksin faydalarını.arkadaşlar yalnış yönlendirme olmasın ama bende motorsilki 80 ytl ye aldım.ama ne yakıtta nede performansta anlatıldığı yada iddia edildiği gibi bir fayda görmedim.bunu bilgi mahiyetinde yazıyorum.ama ciddi olarak benim opelimde 1995 vectra 2,0 gls hiçbir etki yada tasarruf sağlamadı.üzgünüm en azından 80 ytl ile epey yolyapabilirdim.en azından bayramda alanya yolbedeli gitti.bilgilerinize
fikir yürütmek için biraz acele etmişsin gibime geldi bence.biraz bekle bakalım.mutlaka göreceksin faydalarını.
kendi sitesinde 5-6 bin km yol yaptıktan sonra tam performans vereceği yazıyor.3 binde az değil gerçi.yaklaşık 5 ay oldu ve 3000 km yol yaptım daha ne kadar beklemem gerekecek?