Aracına bor power uygulayanlar

bor katkısı şanzıman oranlarını etkilemezki yani etkilemesi imkansız hatta böle bişi imkansız nerden o kanıya vardınız

Ne bilim yüksel ben devirle hızı kontrol ederim sürekli.
3000 de 50Km ye denk geliyordu. Bugün gözüm takıldı 2200 2500 arası bişeydi.
belki yoldan olabilir ama şanzuman oranı değişmese de motorda sürtünme azaldığı için aynı devirirde araçta üretilen güç artıyor olabilir.

Bor powe sahtekarlık vb..değildir. Özellikle 100.000 i deviren araçlarda kanımca kullanılmalıdır. Aracınız daha az sesle çalışacak, sürtünme azalacak ve yağ yakımı da belirli oranlarda düşecektir. Yaklaşık 90.000 km dir kullanıyorum. Gerçekten memnunum. Ama özellikle yağ yakımını "azaltır" ; ortadan "kaldırmaz". Motoru koruduğu bir gerçektir. Bu aşınma öncesi alınacak bir önlemdir. Araba telef olmuş ise, bir işe yaramaz

Ne bilim yüksel ben devirle hızı kontrol ederim sürekli.
3000 de 50Km ye denk geliyordu. Bugün gözüm takıldı 2200 2500 arası bişeydi.
belki yoldan olabilir ama şanzuman oranı değişmese de motorda sürtünme azaldığı için aynı devirirde araçta üretilen güç artıyor olabilir.

Cengiz Bu Dedigin Olay İmkansız motor 3.Viteste 3000 d.d. 50 km/h Yapıyorsa Arabaya İstedigini Koy Genede ne 50den fazla Yapar Nede Az.Mantık olarak Motora koyacagın Hiç Bir şey Bunu Değiştirmez.

arkadaşlar yalnış yönlendirme olmasın ama bende motorsilki 80 ytl ye aldım.ama ne yakıtta nede performansta anlatıldığı yada iddia edildiği gibi bir fayda görmedim.bunu bilgi mahiyetinde yazıyorum.ama ciddi olarak benim opelimde 1995 vectra 2,0 gls hiçbir etki yada tasarruf sağlamadı.üzgünüm en azından 80 ytl ile epey yolyapabilirdim.en azından bayramda alanya yolbedeli gitti.bilgilerinize

arkadaşlar yalnış yönlendirme olmasın ama bende motorsilki 80 ytl ye aldım.ama ne yakıtta nede performansta anlatıldığı yada iddia edildiği gibi bir fayda görmedim.bunu bilgi mahiyetinde yazıyorum.ama ciddi olarak benim opelimde 1995 vectra 2,0 gls hiçbir etki yada tasarruf sağlamadı.üzgünüm en azından 80 ytl ile epey yolyapabilirdim.en azından bayramda alanya yolbedeli gitti.bilgilerinize
fikir yürütmek için biraz acele etmişsin gibime geldi bence.biraz bekle bakalım.mutlaka göreceksin faydalarını.

bencede , en yakın zamanda dynoya çıkarıcam corsayı en az abartmıyorum 3 ila 5hp kazandı araç ayrıca torkta 115ten en az 130u aştı

fikir yürütmek için biraz acele etmişsin gibime geldi bence.biraz bekle bakalım.mutlaka göreceksin faydalarını.

yaklaşık 5 ay oldu ve 3000 km yol yaptım daha ne kadar beklemem gerekecek?

Geri