geç yavaşlamasına şaşırdım.neden acaba?neye bu kadar şaşırdınız anlamadım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
geç yavaşlamasına şaşırdım.neden acaba?neye bu kadar şaşırdınız anlamadım
Engüzel paylaşım tecrübe ile olanıdır.zaten konuyu açarken tahminleri değil deneyimleri almak için açtım.siz değişik bilgiler vermişssiniz.ancak dikkate alınmalı gibi duruyor anlattıklarınız.motor katkısı zaten bir film tabakası oluşturmak için yapılmış sanırım.ama yakın bir sürecde sizin anlattığınız zararlar veriyorsa vazgeçmek lazım.bu yüzden belli süre kullananların tecrübesi önemli.yoksa tam sentetik yağı koy git diyosunsiz bu konuyu neden birde rektifiye yapan atölyelere sormuyorsunuz ordaki motor bloklarını incelemiyorsunuz , krank yüzeylerine bakmıyorsunuz . daha öncedende yazdık alan kullansın ilerde motor açtırırken bir bilenle gidip açılan motor parçalarını inceleyelim üzerinden kalıntı alalım labaratuara yollayalım ne olmuş ne bitmiş.yağ segmanlarında herhangi bir açılmasını engelleyecek problem oluşturmuşmu? herkes kullansın ilerde daha çok detaylı bir sonuca ulaşmak için elde veri olur. polisaj olmayan yüzeylerde bu tip katkı maddeleri boşluk doldurucu karakter sergilemek ister zaten sürtünmeyi aza indirmenin mantığıda bu. blokların yağ kanallarımı polisaj, krank mı polisaj ? Biz dedikki memnun kalmazda bu üründen vazgeçersek ne yapacaz kaç yağ değişimi sonrası tamamiyle gider yağ ömrünü artırdığı söylenen bu madde. Bizde aracın motorunu sıfırlattık benim yanımda söyledi yağ katkısı kullanılmış kranka baksana diye tekrar yazıyoruz artık. Biz daha önce araç motoru rektifiye ettirildikten sonra hangi yağı kullanmalıyız rodaj döneminde diye konuştuk forumda eskikasa arkadaşımda bilir yüzde yüz sentetikten vazgeçti motor üreticileri rodaj çok kısa sürede bitiyor oil glaze denen macunlaşma da denen bir olaydan dolayı ve arabalar yağ yakmaya başlıyor bu yüzden birçok bu hatayı daha sıfır üretim bantından çıkan arabalardada yaptılar sonra semi yada multigrade denen yağlar kullanılmaya başlandı. bende motoru sıfırladığımda mineral kullanmakla multigradenenin ortasında çok kaldım ha bunu neden yazdım alakasız gibi gözüksede en iyi tam sentetik yağ bile rodaj esnasında problem çıkartabiliyorsa ve bu uygulamadan vazgeçiyorlarsa bizmi başımıza dert almak istiyoruz? bence yağ firmaları gerçekten katkı gereksinimi olmayan yağ üretiyorlar. Ha şuda var eğer yağ filim boşluğu çok artmış rektifiye yaptıracak para yok yağda yakıyor ozaman ok. kullanılmalı ama 5000 deki 50000 deki arabaya kullanılmak isteniyorsa bence kullanılmamalı. Bize cevapta geldi carbon clean yaptırırım hiçbir etkisi kalmaz önceki katkının diyede hangi karbon clean yağın sürekli temas halinde olduğu kranktaki katkı yı yok edecek. Saygılarımı sunar iyi forumlar dilerim.
:good::good:bende nalamadım ve hala kararsızım anlatılanlardan fena bişey deiğil sonucu çıkıyor.ama kötüleyenler azımsanmayacak kadar az.Arkadaşlar şimdi bu katkıyı...
Ekleyelim mi ??????
Eklemeyelim mi ???????
nekadar zaman geçti koyalı.kendi isteiğnlemi koydun ustamı yavsiye etti?ben standart GM yagıyla beraber motor silk koydurdum motorda ciddi bi rahatlama war işallah bi degişme olmazsa mükemmel tavsiye ederim.
Uğur GARDİYAN
ben standart GM yagıyla beraber motor silk koydurdum motorda ciddi bi rahatlama war işallah bi degişme olmazsa mükemmel tavsiye ederim.
Uğur GARDİYAN