Arayış içerisinde bulunan bizler için önemli olan öncelikli olarak ekonomi zannedersem.Benim artık bu katkı maddelerine olan güvenim yok gibi bence ECU(Beyin) yu yeniden programlatarak hem ekonomi hemde performans sağlayabiliriz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
motorsilk değil borpower o.zaten piyasada 45 ytl.Motor Silk için
'' estore '' adlı internet alışveriş sitesinde kampanya var...
68 YTL satıyorlar...
http://www.estore.com.tr/EStore/Products.aspx?catalog=OtoAksesuar&productid=DK5950001468(AutoXML)&
15000 bakımında mobil1 0/40 yağ ile bor power s250 koydurdum. Bütün filtreleri değiştirtdim. Alt devirlerde hızlanma gerçekten farketti. Birde ayağımı gazdan çekince sanki daha geç yavaşlamaya başladı gibi. ben memnunum yani
Bak şimdi vallahi imrendim sana.çok kararsız kaldık net bilgiler gelmedi.yanlış bişey yapmak istemiyorum.motorsilkmi?borpowermı?yoksa sadece kaliteli yağmı:Ssenin anlattıkların çok güzel şeyler.inşallah sorun yaratmadan binersin.nekadar oldu bunu koyalı sen?demekki bor power ile motorsilk yaklaşık aynı etkiyi veriyor çünkü ben Motorsilk motor katkısından sonra şanzuman katkısını da kattım. aracın daha bir sessiz çalışmasını sağlıyor uzun yolda etkisini çok rahat hissedersiniz ayağınızı gazdan çekseniz bile araba hemen yavaşlamıyor akıyor yani.
izmir-aliağa yolunda daha önce denemiştim gaz aldığım yerde yol bilgisayarını sıfırlıyorum oradan aliağa'ya 27 km. yolu 95-100 km/s hız ile gidiyorum. daha önce yol bilgisayarı ortalaması 8,4 olmuştu dün akşam ise 7,2 oldu %14,29 tasarruf ve uzun yol zevki de cabası akıp gidiyor araç.
Ah bir anlasamArkadaşlar şimdi bu katkıyı...
Ekleyelim mi ??????
Eklemeyelim mi ???????
Bak şimdi vallahi imrendim sana.çok kararsız kaldık net bilgiler gelmedi.yanlış bişey yapmak istemiyorum.motorsilkmi?borpowermı?yoksa sadece kaliteli yağmı:Ssenin anlattıkların çok güzel şeyler.inşallah sorun yaratmadan binersin.nekadar oldu bunu koyalı sen?