Aracına bor power uygulayanlar

Arayış içerisinde bulunan bizler için önemli olan öncelikli olarak ekonomi zannedersem.Benim artık bu katkı maddelerine olan güvenim yok gibi bence ECU(Beyin) yu yeniden programlatarak hem ekonomi hemde performans sağlayabiliriz.

Motor Silk için
'' estore '' adlı internet alışveriş sitesinde kampanya var...
68 YTL satıyorlar...
En çok Satılan ürünlerde görebilirisiniz...

http://www.estore.com.tr

Moderatör tarafında düzenlendi:
arkadaşlar bor power dediğim gibi çok daha küçük monekül yapısında yağla beraber hareket eden ve dolayısıyla yağ değişimlerinden etkilenen bir nevi ince ayar amaçlı bir katkıymış henüz kullanmadım ama motorsilk benim araçta çok iyi sonuç verdi km. arttıkça etkisi artıyor bunu paylaşmak istedim. önyargılarınızı bir kenara bırakıp deneyin derim. manuel şanzuman katkısını da bugün aldım deneyince bilgi veririm. iyisiniz hadi buldunuz kobay'ı :)

15000 bakımında mobil1 0/40 yağ ile bor power s250 koydurdum. Bütün filtreleri değiştirtdim. Alt devirlerde hızlanma gerçekten farketti. Birde ayağımı gazdan çekince sanki daha geç yavaşlamaya başladı gibi. ben memnunum yani

demekki bor power ile motorsilk yaklaşık aynı etkiyi veriyor çünkü ben Motorsilk motor katkısından sonra şanzuman katkısını da kattım. aracın daha bir sessiz çalışmasını sağlıyor uzun yolda etkisini çok rahat hissedersiniz ayağınızı gazdan çekseniz bile araba hemen yavaşlamıyor akıyor yani.

izmir-aliağa yolunda daha önce denemiştim gaz aldığım yerde yol bilgisayarını sıfırlıyorum oradan aliağa'ya 27 km. yolu 95-100 km/s hız ile gidiyorum. daha önce yol bilgisayarı ortalaması 8,4 olmuştu dün akşam ise 7,2 oldu :) %14,29 tasarruf ve uzun yol zevki de cabası akıp gidiyor araç.

demekki bor power ile motorsilk yaklaşık aynı etkiyi veriyor çünkü ben Motorsilk motor katkısından sonra şanzuman katkısını da kattım. aracın daha bir sessiz çalışmasını sağlıyor uzun yolda etkisini çok rahat hissedersiniz ayağınızı gazdan çekseniz bile araba hemen yavaşlamıyor akıyor yani.

izmir-aliağa yolunda daha önce denemiştim gaz aldığım yerde yol bilgisayarını sıfırlıyorum oradan aliağa'ya 27 km. yolu 95-100 km/s hız ile gidiyorum. daha önce yol bilgisayarı ortalaması 8,4 olmuştu dün akşam ise 7,2 oldu :) %14,29 tasarruf ve uzun yol zevki de cabası akıp gidiyor araç.
Bak şimdi vallahi imrendim sana.çok kararsız kaldık net bilgiler gelmedi.yanlış bişey yapmak istemiyorum.motorsilkmi?borpowermı?yoksa sadece kaliteli yağmı:Ssenin anlattıkların çok güzel şeyler.inşallah sorun yaratmadan binersin.nekadar oldu bunu koyalı sen?

Bak şimdi vallahi imrendim sana.çok kararsız kaldık net bilgiler gelmedi.yanlış bişey yapmak istemiyorum.motorsilkmi?borpowermı?yoksa sadece kaliteli yağmı:Ssenin anlattıkların çok güzel şeyler.inşallah sorun yaratmadan binersin.nekadar oldu bunu koyalı sen?

teşekkürler. ben motorsilk motor katkısını koyalı 1000 km.yi geçti; şanzuman katkısını koyalı ise yaklaşık 800 km. oldu ikisi de fayda sağlıyor emin olabilirsiniz. kullanıp kullanmamak size kalmış tabi ben sadece deneyimlerimi paylaştım ;)

şu konuyu bi canlandırayım.araştırdım,siteleri okudum ve yazılanların hepsini dikkatlice okudum.gözlerim yoruldu.çıkardığım sonuç alper iyi sonçlar almış saydığı maddeler ile,ancak motorda tam sentetik yağ kullanıyorsak gerek yok,zaten yağın amacı bu,kayganlığı sağlamak.yakıt tüketimine hiç katkısı yok denebilir,yani depoda 3-5 lira değiştirir,ancak kayganlığı ile katkı sağladığı gerçek.ben uygulamadım,ama sadece araştırmalar ve okuduklarımla bu sonuca vardım..

biz dün corsaya ekledik hem motora hem şanzımana inanın bana motor sesi yok oldu gibi bişi önceleri 90 ı geçtikten sonra motor sesi kabine gelirdi rahatsız edici seviyelerde değildi ama motorsilkten sonra 50km hızla gider gibi hiç ses yok hiç ayrıca araba acayip atılıyor kalkışlarda bu kadar iyi sonuç beklemiyordum ama inanılmaz şekilde değişti araç motor sesi yüksek devirlerde bile çok ses yok çok hoş aracım 47000i doldurdu yağ değişimini dün yaptık arkasından ekledik şanzımanada aynı şekilde değiştirdik ekledik şanzımandaki etkisi sürtünme az olduğundan daha az ısınıyor ve daha hızlı tepki vermeye başladı özellikle 1 den 2 ye geçtiğimde araba resmen atılıyor denemeyenler tereddütte kalmasın mutlaka memnu kalıcaksınız alper abi sanada ayrıca tşkler verdiğin bilgilerden ötürü

Geri