Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yuh yani şımarıklığın daniskası abartmayın be almanyadan trye donanımsız geliyorsa dandik bi ülkede yaşadığınızın kanıtıdır arabalarla dalga geçiceğinize kendi halinize bir bakın derim
yuh yani şımarıklığın daniskası abartmayın be almanyadan trye donanımsız geliyorsa dandik bi ülkede yaşadığınızın kanıtıdır arabalarla dalga geçiceğinize kendi halinize bir bakın derim
Kardeşim bak okumadan dinlemen böyle seviyesiz yorumlar sana hiç yakışmıyor!! ben onu bis içn konuştum astra için değil. Yukarıyı okuyupta cevap yazda ortamı germe
Arkadaş ne istiyonuz yaw siz bu 1.3 cdti astradan,
Sorarım size neden o zaman lambalarda kapıştığımda 20-30 metre arkamda kalıyor diğer arabalar.
yeter artık bu arabadan bu kadar daha fazlasını istiyorsan gücüm falan demişsin al vectra 1.9cdti ondan sonra konuşma artık derim ben.
iyi geceler derim ben çok sinirlendim, nedir bu istediğiniz araçtan.
Kardeşim bak okumadan dinlemen böyle seviyesiz yorumlar sana hiç yakışmıyor!! ben onu bis içn konuştum astra için değil. Yukarıyı okuyupta cevap yazda ortamı germe
Valla ben Türkçe öğretmeniyim o kadar anlam bilim dersi v.s aldım ama be nin ortamı yumuşatma anlamı içerdiğini ilk kez duyuyorum neyse derdimiz opelle değil bisle tamam