ASTRA 1,3 dizel hakkında bilgi istiyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sahin.1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: ASTRA 1,3 dizel hakkında bilgi istiyorum

sevgili sercan kardeşime katılıyorum. en  iyisi iyi bir test sürüşü yapmanız ve önceliğinize göre karar vermeniz. geçen hafta beylikdüzün'den edirne'ye 3.8lt/100km 90km hız ile gidip geldim. tam çeyrek depo ile. ama kamyon sürücüleri arkamdan selektör yapıyordu. sercan'ın radikal degişiminin bir benzerini yapabilir miyim? ben de bugünlerde bunu kendime çok sormuyor degilim!

türk_187 link' Alıntı:
sevgili sercan kardeşime katılıyorum. en  iyisi iyi bir test sürüşü yapmanız ve önceliğinize göre karar vermeniz. geçen hafta beylikdüzün'den edirne'ye 3.8lt/100km 90km hız ile gidip geldim. tam çeyrek depo ile. ama kamyon sürücüleri arkamdan selektör yapıyordu. sercan'ın radikal degişiminin bir benzerini yapabilir miyim? ben de bugünlerde bunu kendime çok sormuyor degilim!

Sevgili Sercan zaten direk en tepeye çıkmış... ona lafımız yok :) .... ֜mit kardeş de sanırım... uçmaya hazırlanıyor :D

011zaa

türk_187 link' Alıntı:
Abi gel bir gün benim aracı yakından incele istersen, hazır henüz yeni kokusu da geçmemişken :D Daha cezbedici olur, soluğu bayide alırsın benden sölemesi. Zaten hep sölüyorum 1.4 140 hp lik İnsignia olduğu sürece bu araç çok satmaz, hep tek kapı hemde fiyatının neredeyse 140 lık insigniada fazla olması bunun nedeni. Yollarda fazla görülmeyen bir araca sahip olursun :)

türk_187 link' Alıntı:

gülme öyle kıskıs Sercan yapmış yapacağını... :D bize  rasta_occasion kutlamak düşer :) ..... valla sercan neye niye neye kısmet olmuş  senin ki :D

011zaa  ... neye niyet neye kısmet hakikaten.... aceba dizeli aldığında sercan beyin aklına 180bgliğe geçecegi hiç gelir miydi?

türk_187 link' Alıntı:
011zaa  ... neye niyet neye kısmet hakikaten.... aceba dizeli aldığında sercan beyin aklına 180bgliğe geçecegi hiç gelir miydi?
Abi benzilnliye dönmemdeki en önemli etkenlerden biri yakıt tüketimiydi, bütün dizel sahipleri 5.0-5.5 aralığında bir tüketime sahipken benim aracım 6.5 lt yakıyordu, bu bana çok fazla geldi. şimdi 180 liği aldım 10.2 lt yakıyor ama dağlar kadar performans farkı var.

warlordares link' Alıntı:
gülme öyle kıskıs Sercan yapmış yapacağını... :D bize  rasta_occasion kutlamak düşer :) ..... valla sercan neye niye neye kısmet olmuş  senin ki :D
140 lık cosmo almaya gittim kısmette 180 lik GTC varmış :D

markopasa86 link' Alıntı:
Abi benzilnliye dönmemdeki en önemli etkenlerden biri yakıt tüketimiydi, bütün dizel sahipleri 5.0-5.5 aralığında bir tüketime sahipken benim aracım 6.5 lt yakıyordu, bu bana çok fazla geldi. Şimdi 180 liği aldım 10.2 lt yakıyor ama dağlar kadar performans farkı var.
10.2 cok ıyı bi deger sercan
benım 1.4 A/S daha fazla yakıyor

Geri