:d:d:d
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende ne zaman hız kadranına baksam orada bir 220 var , rahatça görebiliyorum Hatta ondan sonra bir çizgi var onu bile görebiliyorum, gözlerim sağlam demekki buyrun sizde görün
Adnan Abime sonuna kadar katılıyorum. Bu arada Adnan abi bende tarsusta yaşıyorum ve Mustafa Orkekici ve Erdinç benim çocukluk arkadaşlarım. Ben bahsi biraz daha arttırıyorum gelsin tarsusa 210Kmh hıza kadar çıkalım.. Hodrimeydan.... Bu arada aracım 2006 AstraG Twinport "1.4"sevgili kardeşim,gel tarsusa bir çayımı iç ve sonrasında 95 astra 1.4 ile seninle tur atalım 190 yapıyormu yapmıyormu bir görelim ne dersin?
sevgili umut o bahsettiğin kişiler benim amcaoğullarım.irtibat kuralım tanışalım...Adnan Abime sonuna kadar katılıyorum. Bu arada Adnan abi bende tarsusta yaşıyorum ve Mustafa Orkekici ve Erdinç benim çocukluk arkadaşlarım. Ben bahsi biraz daha arttırıyorum gelsin tarsusa 210Kmh hıza kadar çıkalım.. Hodrimeydan.... Bu arada aracım 2006 AstraG Twinport "1.4"