astra 1.8 vw golf 1.4tsi nasıl geçti ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan savas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
golflerde hız sınırlaması war arkadaşlar.218de tık tık kalıo, daha inmiyor.yoksa abartısız 240a yolu var düzde(golf turbo fsi+powerbox.kompresörsüz sadece turbosu olan motor).daha dewir 5100de olmuş oluyor.bence o arkadaş pek aracını tanımıyor.yoksa top speed'e girişmemesi gerektiğini bilir...

arslan olm ben seni görünce niye gaza geliyom la:D eski astracıııııı çok gaza geldim:D hava alanına gidelim bi ara senle :P

ama bence 1.4 motor 1.8 e yetişemez:D yetişemez sen bile diyodun la bisürü araba geçtiydin eski arabyla:D sınırlamayı kim takar bu arada sey dicem arkadaslar ben safım biraz:D uzun zamandan beri yeni sistem bi arabaya binmedim bu bbahsettiğiniz iki arac 6 vites değilmi? golf 6 olsa gerek 240 ı rahat göreblr astrada 6 vites mi?

sameeeeeet:)astrayla gelme üzme ihtimali çok yüksek.bak demedi deme zaten uzun zamandır kimse yanaşmıyor:pimkan olsa denemek isterim kalkıştan itibaren şuan aracın durumu nasıl hiç bilmiyorum???:(

golf 6wites.yoksa 5100dewirde o hızı nası yapsın:Den son denememde çok aracı listeme kattım(örn:2001 e200k,passat tsi&tdi,clk200k yeni kasa gibi gibi).bikaç araca da malzeme oldum(örn:535d, 530i alet uçuo hönnk die kaldım)

öok gonusma bea:D ruhu olsun ruhu:D daha ayağında jant bile yog doğru düzgün :P rüzgar sallar seni ehehe:D

jant eksik de yürüyen bi aracım war memnunum:Dastrada çok çektm wlla yaafss:Do da yürüyodu ama motoru elime almaya az kalmıştı:)

golfte 225 taban var bu da bi etken ayrıca golf 220 ye çıktı daha sonra siz 230 çıkıp arkadan yetişip mi geçtiniz ????

hızlanma nasıl oldu peki?

önce geçildin sonra geçtin mi, beraber mi hızlandınız yada sen önce geçtin ve de önde mi götürdün anlatır mısn

Savas Bey bunu başkasından duysam inanmazdım.. ama hala şaşırıyorum o golfun nasıl geçildiğine...

ben hız limitine bağladım golf ü süren ise daha önce midline 15 inç lastik varmış araç daha rahattı diyor şimdi üzerinde 17 inç jant 225/45 lastik var biraz performans düştü diyor.

golf önce ataktı astra farkı kapatıp geçti.bence 1.4tsi yüksek devirlerde gücü düşüyor.

Son düzenleme:
Geri