astra 1.8 vw golf 1.4tsi nasıl geçti ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan savas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben hız limitine bağladım golf ü süren ise daha önce midline 15 inç lastik varmış araç daha rahattı diyor şimdi üzerinde 17 inç jant 225/45 lastik var biraz performans düştü diyor.

golf önce ataktı astra farkı kapatıp geçti.bence 1.4tsi yüksek devirlerde gücü düşüyor.
siz geçilseniz bile arabanın adı var Golf TSı. ama ben 140 dan sonra bi hyundaı tarafından geçilmekten bıkmış durumdayım.. ne motor var o arabalarda öyle:( 140 kadar plakamı ezberlletiyorum ama 140 dan sonra arabada nos var gibi geçiyor beni:(

siz geçilseniz bile arabanın adı var Golf TSı. ama ben 140 dan sonra bi hyundaı tarafından geçilmekten bıkmış durumdayım.. ne motor var o arabalarda öyle:( 140 kadar plakamı ezberlletiyorum ama 140 dan sonra arabada nos var gibi geçiyor beni:(
vites aralığı kacırıyorsundur sınuna kadar bitir 4 cü vitesi bak bakalım gece biliyormu :alkis:

o değilde bu astra sedan 1.8 opel.com.tr görünmüyor ilginç olan o fiyatı ne kadar birde 2.0 modeli falanda warmı bunun 2.2 2.5 3.0 3.2 gibi

1,6 gtc turboda çekiş kontrol dewreden çıkmıyor kalkışta bi işe yaramaz, ikinci vitesten sonra yürür araç.gtc turbonun rakibi golf gt(onlar da baya saalam)ayrıca 17inç çok çok ağır bi jant olmadığı sürece perfomanstan çok fazla bişey çalmaz.bana biraz da bahane gibi geldi...

o değilde bu astra sedan 1.8 opel.com.tr görünmüyor ilginç olan o fiyatı ne kadar birde 2.0 modeli falanda warmı bunun 2.2 2.5 3.0 3.2 gibi

özel Gökalp o araba tanıtım için gelenlerden orjinal navigasyon falan da var full bir araç

1.8 Astra sedanın direksiyonunda hiçbir 1.4 tsi golfun yanıma yaklaşmasına bile izin vermem o kadar..

diyorum ya mucize işte. 150 cc lik scooterımda 7500 cevirio.
mucize sayılmaz bence opelin aslında gmnin genel stratejisi müşteri odaklı opelde istese yüksek devir çeviren motorlar üretir ama unutmayalım gm opelin üzerinde baskısı var unutmuşum yazmaya opelin giderek amerikanlaşmasının bir sonucu yüksek devir yerine tork

Geri