Motorun gücü devir bandının altında kalan alandır demişsin haklısın peki çok mu az buldun 20XE nin alanını bir de buna cevap rica edeyim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
süper gercekten on numara bilgi bunlar ya peki bişey soracam size mitsubishi evo ile astra gsi nin kapagı aynı deil mi ...
Ciddi bütçe ister derken hangi motor bütçe istemiyor onu da söyleseydin hangisi ile 300+ güçleri bedava alıyorsun ? Ben en başında 20XE nin tek dezavantajı variable cam olmayışı dedim ve ona rağmen en güçlü variable cam lerle başa çıkabiliyor olmasını neden küçümsüyorsun ayrıca her 2.0 atmosferik olur demiş ve 20XE nin ciddi maliyetlere ulaştığını söylemişsin farazi bakarsan tabiiki her motor o güce ulaşır en azından istedikten sonra taunus motoru da ulaşır peki o güçlere ulaşabilmek için her motorda aynı adet parça mı değiştirirsin 20XE zaten fabrika olarak belli bir alt yapıya sahip her 2.0 motorda aynı alt yapı varmı bunu da söyleseydin ?
Var diyemiyorsan hepsi 300 olur demenin anlamı ve bu esnada maliyeti dile getirip pahalı demenin anlamı nedir ? Krankından kapağına kolundan yatağına blok hariç tamamını değiştirdiğin hiç sertleştirilmiş metal alt yapısı olmayan sıradan bir 2.0 motoru dahamı ucuza atmosferik 300 yapıyorsun ?
Opel spiess la C20XE kullanarak 2000 li yılların sonlarına F3 te en fazla şampiyon olanlardan biri hatta en çok şampiyon olanı olduğu halde bunu neye bağlıyorsun ? Kare yanma odasını ilk opelin uygulamış olmasını neye bağlıyorsun cosworth kapak diyip geçiyorsun bir de küçümsüyorsun her 2.0 da cosworth kapak sodyum süpapmı var o motorlar dahamı ucuza modifiye oluyor bunu neden yazmıyorsun ? Daha ucuza modlanan örneğin bir Honda buldun da o yüzden mi kaldır at edebiyatı yapıyorsun.
Bugün değil Türkiye de bu işlerin en ileri olduğu ingiltere ve finlandiya da da olsan 20XE 2010 yılında bile kaldır at edebiyatı yapabileceğin bir motor değildir bu ortadayken SBD demiş ne var diyebiliyorsun belli bir bilgin varken acaba gerçekten tarafsızmısın belli bir amaca mı yazıyorsun gerçekten merak ettim
arkadaşlar konu gene nerelere geldi mühendislik bilgileriniz icin teşekkür ederiz ama konu astra f gsi astra h turbo 1.6 lütfen konu dagılmasın deneyecek varsa görecez ondan bakacaz ..