öncelikle uğurkardeşim geçmiş olsun bişi almışlarmı arabadan bende bu aralar tırsmaya başladım bu hırsızlık işinden arabayıda biraz sekillendirmeye baslayınca daha bi tırsar oldum....... bu arada corsac nickli arkadaşıma cewap olarak şunları demek isterim bende astra 1.3hb var 2007 model işe gittiğim yolda otaban çıkısı bi viraj var belki bilen vardır istanbulda metris yolundan 500 evlere çıkan bi viraj özellikle denedim 1hafta boyunca o yolda 110la bişi yoktu 120de fena deil ama 130a çıktığım anda arabanın arkası yolun ortasında kaldı zor toparladım. astraların gerçektende yol tutusu ii deil yani benbeğenmiyorum yani neyse biliyosunuz ben 1 ay önce eibah 35mm yay taktırmıştım 2 günkullandım arabada aynı viraja spor yaylarla 120 ile girdim korktum sanki araba kaçıcakmış gibi geldi bana açıkcası çok güvenli gelmemişti ama benim araca takılan yaylar benzinli yayıymış söktürmek zorunda kaldım yüksek hızlarda yaylı araba güven vermedi bana ama makasa falan girerken zıpkın gibi kesinlikle arabada sekme kayma yok mükemmel bi sürüş keyfi oluyo ben bunu kullandığım için bunu burdan paylaşmak istedim siz daha kullanmadınız ön bilgi olsun yani bakalım benim yaylarda sizinkiyle aynı anda gelicekmiş sonuçta beim aldığım yerde dp tunıngden çekiyomuş malı. ozaman görücem nasıl olacak baktım aynı güvensizlik var kesinlikle kullanmam söktürüp başka bişi alırım o parayla sonuçta garantili mal deişim yapıcaklardır.