350 ye taksitli veriyorlar zaten bence pahalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
istedigim cevap tam olarak bu değil... diyorum ki 1.3cdti yada 1.7cdti yada 2.0 turbo... bu motorların hepsi icin eibach resmi sitesinde aynı yayı satıyor..
dizel ve benzinli arasında 100 kg fark var dogrudur ama 1.3 cdti ile 2.o turbo arasındada agırlık farkı vardır... hatta aynı yıl modelli 1.3 cdti nin essentia ve cosmosu arasında da yaklasık 50 kg fark var... o zaman her astra modeli icin ayrı bi yay mı almak gerekir ?? demek istedigim bu bahsettiğimiz kilo farklarında bu kadar ciddi sorunlar olacagını dusunmuyorum...
bir de soyle bi duyum almıstım.... opel ve hatta diger firmaların türkiyeye gonderdikleri araclar avrupada mesela almanyaya gonderdikleri araclardan daha yuksekmis... ne kadar dogrudur bilemiyorum.. bizimkiler yuksekse ordan kurtarabiliriz =)
kolay gelsin..
çok özür dileyerekten bişey sormak istiyorum ben de yay alacağım ama h&r düşünüyordum,şimdi bakıyorum yoğun bir şekilde eibach alacak kullanıcılar,açıkcası kafam karıştı. eibach olmasının en önemli sebebi nedir sizce,ben de fikir almak isterim sizlerden. olmadı kafama yatarsa listeye ben de girerrim.teşekkürler
arkadaşlar tam olarak aldığınız fiyat vede doğru kod numarası nedir acaba belki daha erken bulmam mümkün olabilir ?