Astra J 1.3 Dizel Yakıt Tüketimleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bye_Bye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Astra J 1.3 Dizel Yakıt Tüketimleri

Bu araçların Almanya da ince lastik uzatılmış vites oranları düşürülmüş aerodinami vb gibi ekonomikleştirilmiş versiyonu da var.

Aslında kullandığımız 17" jant & lastikler güvenlik adına avantajlı olsa da yollarımız için konforsuz kalıyor üstelik yakıt tüketimini de arttırıyor, daha birkaç sene öncesine kadar süper spor otomobiller bile en fazla 16-17" jant kullanıyorlardı!! 

bu aralar şehiriçinde biraz gaza fazla yükleniyorum ortalamam arttı
5.7 lere çıktı

türk_187 link' Alıntı:
[quote author=HaKaN link=topic=88.msg24981#msg24981 date=1302515521]
bu aralar şehiriçinde biraz gaza fazla yükleniyorum ortalamam arttı
5.7 lere çıktı

CC 90-100 de ort 4.1 i gördümya. dünya benim oldu evill2
[/quote]

4.1 değil de 180 km yaptım geçen hafta sıfırladım 90 la gittim deneme amaçlı 120 km fln ortalama 4.2 idi ben de de
eğimliyli  ve yağmurludu havada ama gittiğim yer düz olsa daha da düşerdi

bilgileri güncelledim yakıt tüketimi değişen ya da eksik olan varsa belirtebilir...

İstanbula gittim geldim araba 7000km oldu giderken 5.1 ortalama hız 125 , dönerken ortalama hız 145 tüketim 6.1.
Sn.türk ün dediği gibi rampalara biraz hızlı girmek gerekiyor.
Not: Gelirken yolda kar,tipi ,dolu,yağmur hepsi vardı ve sileceklerim bozuldu. Gacur gucur ediyorlar.

salihcaglayan link' Alıntı:
İstanbula gittim geldim araba 7000km oldu giderken 5.1 ortalama hız 125 , dönerken ortalama hız 145 tüketim 6.1.
Sn.türk ün dediği gibi rampalara biraz hızlı girmek gerekiyor.
Not: Gelirken yolda kar,tipi ,dolu,yağmur hepsi vardı ve sileceklerim bozuldu. Gacur gucur ediyorlar.

bu hava koşullarında ort hız 145 ve  6.1 tüketim.. süper

Yarım depoyla 525 km gittim. Sonra istanbul şehir içindede 700km tamamlayıp tekrar mazot aldım,yola çıkacağım için, 700 km yi 140 lira mazot aldım buda arabanın 200 kuruş yaktığını gösterir sanırm

salihcaglayan link' Alıntı:
Yarım depoyla 525 km gittim. Sonra istanbul şehir içindede 700km tamamlayıp tekrar mazot aldım,yola çıkacağım için, 700 km yi 140 lira mazot aldım buda arabanın 200 kuruş yaktığını gösterir sanırm

kuruş hesabı yerine lt hesabı yapabilirseniz daha efektif olur...

Geri