Astra J 1.3 Dizel Yakıt Tüketimleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bye_Bye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Astra J 1.3 Dizel Yakıt Tüketimleri

Yokus yok bildigin duz yolda oldu ornegin bugun biraz fazla bastim 4.3 du

arkadaşlar uzun bir aradan sonra merhaba,

uzun yol sonrası yazdan beri ort tuketimi sıfırlamadım 5.2lt'de takıldı kaldı.(kısacası kendimi kandırıyoum  011zaa ) psikolojik olarak çok rahatladım.... size de uzun yol sonrası bilgi ekranını sıfırlamamanızı tavsiye ederim....

türk_187 link' Alıntı:
arkadaşlar uzun bir aradan sonra merhaba,

uzun yol sonrası yazdan beri ort tuketimi sıfırlamadım 5.2lt'de takıldı kaldı.(kısacası kendimi kandırıyoum  011zaa ) psikolojik olarak çok rahatladım.... size de uzun yol sonrası bilgi ekranını sıfırlamamanızı tavsiye ederim....

Merhaba :)

+1  greatt
֖zellikle 500 Km. den sonra kolay kolay değişmiyor gerçekten  :)

benimde 5.3 de sabitlendi kaldı :)

selamlar.ilk zamanlar yüksek ortalama alıyordum 14.1 falan şuan 5.1 tamamen şehir içi...

Bu 5.3 5.1 falan dediğiniz şeyler yokuş aşağı anlık tüketimleriniz değil mi? Öyle olmalı. Öyle olmasını istiyorum. ((:

ben dün akşam büyükçekmece rampada 3.1 lt gördüm. yazında aynı rampada 2.9 görmüştüm.

DERSİMLİ link' Alıntı:
ben dün akşam büyükçekmece rampada 3.1 lt gördüm. yazında aynı rampada 2.9 görmüştüm.

Hemde yokuş yukarı rampada derseniz atlarım beşinci kattan. (((:

tem bahçeşehir istikametinden çatalca ayrımına, çatalca ayrımından b.çekmece mimarsinan kaşağına yapmış oldugum testte ortalama 3.6 lt verisini yakalamıştım yazın. (-ki çatalcaya 3.4lt ile gelmiştim).
temmuzda istanbul beylikdüzünden denizli merkeze (klima açık ve araç tamamen dolu 100-100km sabit hız) 4.3 lt ile gelmiştim. daha ne olsun....? :)))

Bu dizel araçları ile ort. 4 ve 5 'li lt/100km değer yazan arkadaşlara bugünlerde ort. tüketim değerlerini sıfırlamalarını tavsiye ediyorum.Sıfırlayında nasıl 7 li veya 8 lt/100 km (şehiriçi) değerlerine ulaştığını görürsünüz  ;)

Geri