Astra J 1.3 Dizel Yakıt Tüketimleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bye_Bye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Astra J 1.3 Dizel Yakıt Tüketimleri

yok tabiki rampa aşşağı. bu arada ben ortalama tüketimi kısa aralıklarla sıfırlarım.

türk_187 link' Alıntı:
arkadaşlar uzun bir aradan sonra merhaba,

uzun yol sonrası yazdan beri ort tuketimi sıfırlamadım 5.2lt'de takıldı kaldı.(kısacası kendimi kandırıyoum  011zaa ) psikolojik olarak çok rahatladım.... size de uzun yol sonrası bilgi ekranını sıfırlamamanızı tavsiye ederim....

Hoşgeldin ֜mit.

Tanışma bölümünde kendini "hatırlatırsan" iyi olur.  005hihih

GNSpower link' Alıntı:
Hemde yokuş yukarı rampada derseniz atlarım beşinci kattan. (((:

5.3-5.1 normal değerler zaten :) bu 3.5 e takıldım bende :)

3.5 olabilir ben yazın kumburgaza çok gidip geliyordum, denemelerimde bu oranı yakalayabiliyordum.

Tolga KARACA link' Alıntı:
Hoşgeldin ֜mit.

Tanışma bölümünde kendini "hatırlatırsan" iyi olur.  005hihih

011zaa  005hihih
dostum özlemişim siteyi. felaket bir yogunluk vardı. iki aydır sitede yokuz, sercan bey sallamış yeni GTC aracı ile. walla helal olsun...

ugurdogan__ link' Alıntı:
5.3-5.1 normal değerler zaten :) bu 3.5 e takıldım bende :)

Ya arkadaşlar bende bu 5,3-5,1 lere takıldım :) şu anda benim 8,4 lt/100 km :( şehiriçi inanın.Tüm bakımları tam bendemi var araçta mı var anlayamıyorum.... walll

aracı biraz daha devirli ve sakin kullanın bakalım bir değişiklik olacakmı, birde uzun yolda nasıl veriler?

Soğuk havada çok kısa mesafeli kullanımlarda benim de o değerleri gördüğüm oluyor. Ama normalde çok yoğun trafikte bile  6,5 lt. yi geçmedi.

DERSİMLİ link' Alıntı:
aracı biraz daha devirli ve sakin kullanın bakalım bir değişiklik olacakmı, birde uzun yolda nasıl veriler?

Hocam hem devirli hemde sakin kullanırım ama havalar çok soğuk birde ben her depo doldurmada sıfırlarım.Ondan mı acaba?

Geri