Ben üyeyim ama nerden görüyoruz güncelleme olup olmadığınımyopeş sitesine login olursanız, güncelleme olup olmadığına bakabilirsiniz aracınızın. Şasi bazlı gösteriyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben üyeyim ama nerden görüyoruz güncelleme olup olmadığınımyopeş sitesine login olursanız, güncelleme olup olmadığına bakabilirsiniz aracınızın. Şasi bazlı gösteriyor.
Sanzuman yagi degismesi normal o konuda normal yapmissiniz. fakat servis 5 litre yag degistiriyo, normalde sanzuman da 8.5 9 litre civari yag var. yag bosaldigi zaman eski yagin icinde biriken tortu, parca sanzumanin icinde kaliyo. Buda yukaridan dokulen yag ile birlikte ayagi kalkiyo sanzumanda biraz etki yaratiyo. 10 bin binin daha sonra yagi tekrar degistirin bi bakin duzelmezse sanzuman alistirmasi yaptirttin servise. Bulundugunuz ilde otomatik yag degisimi makinesi varsa mumkunse komple yag degisimi yaptirtin 9 litre degisimi yani.Merhabalar bende ilk defa astra sahibi oldum. 2012 model 1.6 turbo cosmo otomatik vites ilk başlarda çok memnundum ta ki şanzıman yağı değişene kadar. Şanzıman da hiçbir sıkıntı yoktu daha uzun ömürlü olsun diye gittim şanzıman yağını yetkili serviste değiştirdim. Yağ değişimi sonrası 1 2 3 te vuruntu yapmaya başladı. Servisteki usta zamanla düzelir dedi diğer usta şanzıman inecek dedi. Sanayideki başka usta selenoid ve yağ değişecek düzelir dedi. Başka bi usta buna naparsan yap düzelmez dedi. Bu nasıl iştir anlamadım. Şanzımanda hiçbir sıkıntı yokken yağ değişimi sonrası vuruntu oldu nasıl düzelmez Ne yapmam gerekiyor kafam çok karışık