Astra J 1.4 T Otomatik Şanzıman Yağı Değişimi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hasip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar merhaba ,

Aynı araçtan kullanıyorum 2014 Astra J 1.4 Turbo AT aracımda 3.ve 4.viteslere bazen yavaş geçiyor hatta bazen araç vites düşürürkende hissediyorum yağı değiştirmek istiyorum 69 binde araba yağ hiç değişmedi yetkili servis 350 tl fiyat verdi ama makine falan yok tapa boşatıp yapıyorlar...

Ben daha önceki Golf aracımda başıma gelen selenoid valf sorunundan şüpheleniyorum ilk etapta yağ seviyesi kontrol ettirmek istiyorum bu araçlarda seviye kontrolü mümkün mü ? yoksa yağ boşaltılmak zorunda mı ?

Ayrıca görüştüğüm bir şanzımancı yetkili serviste yazılım güncellemesi yapıldığını ve denememi söyledi aslı astarı var mı bunun.

Son düzenleme:
İyi geceler
Ben bir hafta içinde şanzıman yağını değiştireceğim Ankara’da Aydoğmuş şanzıman tavsiye edermisiniz birde yağ olarak Castrol Transmax Dexron VI - Mercon LV düşünüyorum sizce nasıldır

İyi geceler
Ben bir hafta içinde şanzıman yağını değiştireceğim Ankara’da Aydoğmuş şanzıman tavsiye edermisiniz birde yağ olarak Castrol Transmax Dexron VI - Mercon LV düşünüyorum sizce nasıldır

Vites geçişlerinde bir sertlik varmı sizde?

İyi geceler

Hocam ben eylül ayında söylediğiniz yağ ile değiştirdim herhangi bir sorun yaşamadım bilginiz olsun.

• Beğen
Tepkiler: kadirakinci
Hocam ben eylül ayında söylediğiniz yağ ile değiştirdim herhangi bir sorun yaşamadım bilginiz olsun.
Hocam sizce şanzıman üstüne bir servise mi gitsem yoksa özel serviste halledilecek birşey mi. Emin olamıyorum

Ben özel serviste kara düzen degistirdim. Bazı şanzıman servislerinde makineyle değişim yapılıyormuş. Karar sizin.

• Beğen
Tepkiler: kadirakinci
myopeş sitesine login olursanız, güncelleme olup olmadığına bakabilirsiniz aracınızın. Şasi bazlı gösteriyor.

Geri