Ynt: Astra J 1.4 turbo yakıt sarfiyatı....
Biz daha o rakkamları menzilde göremedik, demekki cosmo depoları küçük.
Biz daha o rakkamları menzilde göremedik, demekki cosmo depoları küçük.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tomacco link' Alıntı:Biz daha o rakkamları menzilde göremedik, demekki cosmo depoları küçük.
limnili link' Alıntı:1.4 turbo AS , otomatik şanzımanların hepsinde olduğu gibi gaza yüklenilmediğinde mümkün olan en yuksek vitesle gidiyor. 2000 devirde vites büyütüyor. gaza orta veya çok basmamıza göre de 1,2 hatta 3 vites küçülterek homurdanıyor. fakat 1.4 oluşundanmıdır bilmiyorum 4000 devirden sonra aracın kasıldığını hissediyorum. 1500-4000 devir arası hızlanması ve çekişi bence daha başarılı.tuketim ortalamam ise izmir şehir içi %30 , uzun yol %70 olmak üzere 7,6/100 km.
Sting link' Alıntı:Aracı aldığım ilk gün adettendir depoyu fulledim bu gece Ankaraya gideceğim için depoyu evin yanındaki shell den tekrar fulledim 48 TL lik aldı 50 ye tamamlayamadık yani yapılan km 142 km istanbul içi bu arada otomatik vites olduğu halde hep manuel de kullanıyorum çok ağır trafik hariç
Eser eminsin dimi 48 tl ye 142 km gittineSting link' Alıntı:Aracı aldığım ilk gün adettendir depoyu fulledim bu gece Ankaraya gideceğim için depoyu evin yanındaki shell den tekrar fulledim 48 TL lik aldı 50 ye tamamlayamadık yani yapılan km 142 km istanbul içi bu arada otomatik vites olduğu halde hep manuel de kullanıyorum çok ağır trafik hariç
ben manuelde kullanıyorum zaten tolga hanım otomatik modda kullanır sadece ben ilerde 4-5-6 binlere cıkarımTolga KARACA link' Alıntı:Hayırlı yolculuklar, araç içinde yeniyken ilk günden uzun yola çıkacak olması isabet olmuş, arada vitesi manuele alarak motor devrini 3-4000 e kadar yükseltin.
Evet abi akşam üzeri doldurdum aracı aldığımda 5 km idi benzini aldığımda 147.6 km idi slip bendebulent_tnt link' Alıntı:Eser eminsin dimi 48 tl ye 142 km gittine
bulent_tnt link' Alıntı:Eser eminsin dimi 48 tl ye 142 km gittine