Ynt: Astra J Cdti Performansı?
donanım estetik ve kalite olarak astra dizel demiştim ama motor zayıf kaldı, diğerlerinde de motor tatmin edici fakat estetik donanım ve kalite yoktu bende çözümü dizellerden vazgeçmekte buldum zaten çok km yapmıyorum yakıtta bu arada bence şu şekilde iyi değil: emsalleri 105 hp 110 hp 250 tork civarında güç üretirken astra kadar yakıyorlar bu şekilde düşünürsek yakıt fazla fakat benimkide dizel ve diğer dizellerle neredeyse aynı yakıyor diye düşünürsek normal
HaKaN link' Alıntı:alınmak değil zaten dizel aracı diğer dizeller ile karşılaştırıyoruz saygılı bir şekilde herkes yorumunu yaparsa
objektif yorumlar çıkmış olur ortaya
1.3 zaten performans aracı değil Gökhan, ekonomi için beklentiyi karşılıyor mu evet karşılıyor amaç bu
ekonomiye ek olarak tasarım, güvenlik, donanım beklentiyi karşılıyor mu fazlasıyla
1.5 megane 1.3 den daha seridir ama içine oturunca kağıttan yapılmış bir araca binmiş gibi olursunuz
virajlarda uçacak hissine kapılırsınız ayrıca bizdeki gibi sağlam çelik barları da konforu da hissetmeyince
1.3 astra j diğer müdavimlerine göre bir adım öne geçiyor, 1.3 de abartıldığı gibi gitmiyor çekmiyor değil
normal kullanım için tatmin edici birden çok etmeni göz önünce bulundurmak lazım
donanım estetik ve kalite olarak astra dizel demiştim ama motor zayıf kaldı, diğerlerinde de motor tatmin edici fakat estetik donanım ve kalite yoktu bende çözümü dizellerden vazgeçmekte buldum zaten çok km yapmıyorum yakıtta bu arada bence şu şekilde iyi değil: emsalleri 105 hp 110 hp 250 tork civarında güç üretirken astra kadar yakıyorlar bu şekilde düşünürsek yakıt fazla fakat benimkide dizel ve diğer dizellerle neredeyse aynı yakıyor diye düşünürsek normal