Astra J Cdti Performansı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Engin_T
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Astra J Cdti Performansı?

HaKaN link' Alıntı:
alınmak değil zaten dizel aracı diğer dizeller ile karşılaştırıyoruz saygılı bir şekilde herkes yorumunu yaparsa
objektif yorumlar çıkmış olur ortaya

1.3 zaten performans aracı değil Gökhan, ekonomi için beklentiyi karşılıyor mu evet karşılıyor amaç bu
ekonomiye ek olarak tasarım, güvenlik, donanım beklentiyi karşılıyor mu fazlasıyla
1.5 megane 1.3 den daha seridir ama içine oturunca kağıttan yapılmış bir araca binmiş gibi olursunuz
virajlarda uçacak hissine kapılırsınız ayrıca bizdeki gibi sağlam çelik barları da konforu da hissetmeyince
1.3 astra j diğer müdavimlerine göre bir adım öne geçiyor, 1.3 de abartıldığı gibi gitmiyor çekmiyor değil
normal kullanım için tatmin edici birden çok etmeni göz önünce bulundurmak lazım

donanım estetik ve kalite olarak astra dizel demiştim ama motor zayıf kaldı, diğerlerinde de motor tatmin edici fakat estetik donanım ve kalite yoktu bende çözümü dizellerden vazgeçmekte buldum zaten çok km yapmıyorum:) yakıtta bu arada bence şu şekilde iyi değil: emsalleri 105 hp 110 hp 250 tork civarında güç üretirken astra kadar yakıyorlar bu şekilde düşünürsek yakıt fazla fakat benimkide dizel ve diğer dizellerle neredeyse aynı yakıyor diye düşünürsek normal:)

Tolga KARACA link' Alıntı:
Optima nın testini hatırladımda.. Hey gidi günler, Oto Haber in kapağında "Bu motor bu kasayı çeker" yazıyordu  :)

:)  Gerçekten hey gidi günler. O zamanlar internet falan yok, daha bir değerliydi dergiler-im.

Gökhan_55 link' Alıntı:
donanım estetik ve kalite olarak astra dizel demiştim ama motor zayıf kaldı, diğerlerinde de motor tatmin edici fakat estetik donanım ve kalite yoktu bende çözümü dizellerden vazgeçmekte buldum zaten çok km yapmıyorum:) yakıtta bu arada bence şu şekilde iyi değil: emsalleri 105 hp 110 hp 250 tork civarında güç üretirken astra kadar yakıyorlar bu şekilde düşünürsek yakıt fazla fakat benimkide dizel ve diğer dizellerle neredeyse aynı yakıyor diye düşünürsek normal:)

Gökhan bizim dizel burada gördüğüm kadarı ile 6,5 civarında. Kaç tane focus a baktım 8-9.5 arası, 2006 85lik megane 8, pug yine 8 9 arası 110 luk hafif ticari 9 11 arası, ş.içinde. Ben aynı yaktıklarını pek düşünemiyorum. :)

eketen link' Alıntı:
:)  Gerçekten hey gidi günler. O zamanlar internet falan yok, daha bir değerliydi dergiler-im.

Kapakta fonda yarı çıplak bir de hatun olurdu  8)

Test elemanı vardı adı Semih ti, rahmetli oldu. Test sonuçlarına yazdığı fix artılar "geniş bagaj" "yaygın servis ağı" olurdu hep  :D

abi sen nerden yaşıyorsun gözünü seveyim:)) benim astra hep 5,5 di:)) bu arada bildiğim kadarıyla dizelde en güzeli hdı 1.6 en çok yakanda 1.6 tdı 105 likler...

Gökhan_55 link' Alıntı:
abi sen nerden yaşıyorsun gözünü seveyim:)) benim astra hep 5,5 di:)) bu arada bildiğim kadarıyla dizelde en güzeli hdı 1.6 en çok yakanda 1.6 tdı 105 likler...

:D  Benim baktıklarım inan hep böyle. Kendim bizzat 10bin km sıkıştırmadan kullandım bir kere bile ş.içinde 10 lt nin altında yakmadı (partner tepee) 110 hdi. Bir değil üç değil beş değil. Bize denk gitti dedim gittim kimde gördüysem sordum herkes yakıyo meret dedi :)  Burası küçük şehir trafik sıkışması demek sizin iş çıkış saatleriniz gibi üstelik sizin gibi uzun süre hızlı gidip aracı rahatlatacak yol yok. Bu şertlarda bu böyle.

Kapakta fonda yarı çıplak bir de hatun olurdu  8)

Test elemanı vardı adı Semih ti, rahmetli oldu. Test sonuçlarına yazdığı fix artılar "geniş bagaj" "yaygın servis ağı" olurdu hep  :D

Nurican hızır vardı hatırlarsann taunus gts nin vitesini iki eliyle geriye geçirememişti  005hihih

Gökhan_55 link' Alıntı:

Valla Gökhan 105Hp Tdi ile İzmir - Edremit arasında 5.3 ün altında ortalamaya ulaşamadım ben.

Araba 5 vitesli ama 120 den önce 5 de gaz yemiyor ve tüketim düşmüyor.

Valla Gökhan 105Hp Tdi ile İzmir - Edremit arasında 5.3 ün altında ortalamaya ulaşamadım ben.

Hem de sen  general_Shame_on_you  1.4T ile ortalamanı hatırlayalım ;)

Geri