Ya ben ilk defa arac kullanmıyorum. Devirsiz kullandığımı nereden çıkardınız. Fiesta, megane 2, fluence, corolla araçlarım oldu. Bu araçlar kendi aldığım ve yeteri süre kullandığım araçlar. Başkasının aracıyla da bilgiçlik taslamiyorum. Ben normal kullanım yaptım bunu sanırım kapasiteniz algilamayacak. 110 km duble yol yasal sınırı , sehir ici 70 km sınır zaten. Ben kalkista gaza çok basmadim dedim ama dedim ya algıda inanılmaz sorun var. Spring dediğiniz arac 800 kg astra 1500 kg. Ben corolla da 7,5 altını ne kadar kassamda görmedim.
Ben hiçbir yazımda tsi çok yakıyor demedim ama fanlarin iddiası neredeyse yakmıyor bu motor. Ondan onlarca şirket gidip salak dizel arac alıyor. Halbuki tsi alsa daha karlı

Bir sürü ilan var sarı sitede tsi ama tüplü. Hemde uyumsuzken.
Ben dedigim gibi her türlü aracı kullandım, şirket araçlarımız da var ekonomik araba nedir bilirim.
Merak etmeyin ben dün başlamadım araba kullanmaya. Herseyi tsi fanboylar bilmiyor. Bakın ilk başta istanbulda 4 litre dediniz sonra uzun yolda diye kivirdiniz. Bu kadar seri R yapmayın malum dsg elinizde patlar