Dert etmeyin hocam.
Paranız olunca daha az yakan daha hızlı giden bir araç alırsınız inşallah.
Herkes herşeyin farkında siz Paranıza göre araç aldınız çok yakıyor lpg taktınız kazasız belasız sürüşler yapmanız en önemlisi.
Ama gelipte atma ziyaa veya fanboy gibi şeyler yazıp insanları gruplandırırsanız yalan atıyorsunuz derseniz kendiniz kaybedersiniz.
Bir fotoğraf ile aynı hızda aynı sürüş stilinde yakıt farkı ortada bu konuyu artık uzatmanın gereği yok. Siz 6.0 litreye seviniyorsunuz başkası 10 litreye sevinir.
Ben 4.0 a normal diyorum astram 6.0 yakar genelde oda normal yani aracın karakteristiği belli
Kaldı ki bende astra sahibiyim ama başka otomobillerim de var. Bir dünya otomobil kullandım sizinkinden de kullandım ama satın almadım almam bana hitap etmiyor.şimdi sizi eziklesem hoş olur mu olmaz ve yanlış olur
Yıl olmuş 2021 otomobil şirketleri kendilerini geliştiriyor .
4 silindiri ihtiyaç anında kullanan motor teknolojisi çok ilerledi mesela bu karaktere sahip motorları artık alt segment otomobillerde de göreceğiz yakıt düşecek performans artacak.
Hatta şunu diyeyim az yakmak istiyorum diyorsanız tork eğrisini iyi analiz edin devir bandı ve gaza basma şeklinizi bile geliştirerek az yakarak daha seri Hızlarda gidebilirsiniz.