Astra Sedan Ne Kadar Hızlı

Ynt: Astra Sedan Ne Kadar Hızlı

MuratS link' Alıntı:
Benim olacak fıstık binicem üstüne vurucam kırbacı vurucam kırbacı  011zaa

benim-olacak-fistik-binicem-ustune-vurucam-kirbaci_12045.png

Hahahaha :D :D

MuratS link' Alıntı:
Ercan bey kırmızı sedan ı ne zaman aldınız ben 2014 martta çayyolu opandan almıştım ve benim yanımdaki araç ta aynı anda teslim edilmişti sizin aracın aynısıydı hatta bir an düşünmüştüm acaba bunu mu alsaydım diye çok estetik duruyordu 011zaa 011zaa

mayıs 2013 reis oto

deneme amaçlı  boş bir yolda  185 km  düz yolda gördüm.. //1.3 astra  j  sedan 

1.3 sport sedan 2013 model dijital ekranda 230 km gördüm ve denemesi bedava palavra diyen arkadaslar...Emin olun sırf bu yapılan yorumlar ve 1.3 motorun hantallıgından bahsedenler icin merak edip denedim  arac banamısın demedi arkadas zira görmesek neden aksini söyleyelim ki....
Opelsizasla

Gkhnhdr link' Alıntı:
1.3 sport sedan 2013 model dijital ekranda 230 km gördüm ve denemesi bedava palavra diyen arkadaslar...Emin olun sırf bu yapılan yorumlar ve 1.3 motorun hantallıgından bahsedenler icin merak edip denedim  arac banamısın demedi arkadas zira görmesek neden aksini söyleyelim ki....
Opelsizasla

hangi yol ? 1.6 bile yapamıyor o hızı ... yalancısınız demeyiz niye diyelim ama 1.6 115 ile bile yapanı duymadım.. yolu söylermisiniz

Gkhnhdr link' Alıntı:
Opelsizasla
yokus asagi her turlu hizi yapabilirsiniz. 5.vites oraninin 230 a yetcek kadar uzun olduguna supheli olsamda egim fazla mesafe uzunsa yapilabilir ama duz yolda imkansiz . ama duz yolda bu hizi hemde cok rahat yaptiginizi soyluyorsaniz. soyle soyliyim 1.4t 230 duz yolda yapamiyor yapsada rahat falan hic degil 220 den sonrasi icin coook uzun bir duzluk lazim. 

wave61 link' Alıntı:
hangi yol ? 1.6 bile yapamıyor o hızı ... yalancısınız demeyiz niye diyelim ama 1.6 115 ile bile yapanı duymadım.. yolu söylermisiniz
1.6 115 ile 209 u görmüş biri olarak konuşuyorum 230 çok zor 1.3 ile

202 km.yi gördüm ve ayağımı çektim. Yani astra sedan yeterince hızlı. Benim için ne kadar hızlı olmasından daha çok ivmelenmesinin ne durumda olduğu önemli. Neticede ülkemiz şartlarında 200 ve üstü hızlarda uzun süre seyretme imkanı fazlaca yok. Zaten bu hızlarda sürekli gitmek hem güvenli değil hem de yasal değil. Bu nedenle aracın ne kadar hızlı olduğu değil, hızlanmasının ne adar iyi olduğu önemli. Takdir edersiniz ki özellikle iki yönlü yollarda ve nispeten normal yollarda da sollama işinin bir an önce güvenli şekilde bitirilmesi ölümcül şekilde önem arzediyor. Bu açıdan baktığımızda 1.4 turbolu motorun ne kadar hızlanmada iyi olduğunu tartışabiliriz. Yoksa başka bir başlık mı açsak?

Evet arkadaslar yorumlariniza katılmamak mumkun degil şayet cokta inandırıcı gelmeyebilir bu hız denemesini tam düz yolda hatayın antakya ve iskenderun ilceleri arasndaki otobanda gece 4 sıralarında yaptm şunu vurgulamak isterim ki araca kalkıstan itibaren son vitese kadar devrini sonuna kadar verdim  lakin tc dugmesinide devre dışı bıraktm etkisi cok devir saati nerdeyse sonuna geldi 230 km ye geldigim esnada aracta bir titreme hissettim ama zorlamadm da degil bunun uzerine özel servise gittim ve araca genel bakm yaptrdm cok sukur motorda bir sorun olmams ustanın tavsiyesi dizel araclara pek yuklenilmemeli ve yuksek devirde kullanilmamali zaten bu bir defaya mahsus yaptm tekrari olmaz ama yaparsamda emin olun videoya cekecm... 
saygılar byee

Gkhnhdr link' Alıntı:
Evet arkadaslar yorumlariniza katılmamak mumkun degil şayet cokta inandırıcı gelmeyebilir bu hız denemesini tam düz yolda hatayın antakya ve iskenderun ilceleri arasndaki otobanda gece 4 sıralarında yaptm şunu vurgulamak isterim ki araca kalkıstan itibaren son vitese kadar devrini sonuna kadar verdim  lakin tc dugmesinide devre dışı bıraktm etkisi cok devir saati nerdeyse sonuna geldi 230 km ye geldigim esnada aracta bir titreme hissettim ama zorlamadm da degil bunun uzerine özel servise gittim ve araca genel bakm yaptrdm cok sukur motorda bir sorun olmams ustanın tavsiyesi dizel araclara pek yuklenilmemeli ve yuksek devirde kullanilmamali zaten bu bir defaya mahsus yaptm tekrari olmaz ama yaparsamda emin olun videoya cekecm... 
saygılar byee
sizin arac 1.6t lerden iyi demekki....1.4t yi hic saymiyorum cunku 220 ustune zar zor cikiyor duzde. ve 5.vitesin 230a gidicek kadar uzun orani olduguna supheliyim tekrar yaziyim.

Geri