Astra Sedan Ne Kadar Hızlı

Ynt: Astra Sedan Ne Kadar Hızlı

Dizel araçlarda yüksek devirlerde kullanmanız ilerleyen zamanlarda turbonuzda problem çıkartacaktır.

mucahitduran link' Alıntı:
Dizel araçlarda yüksek devirlerde kullanmanız ilerleyen zamanlarda turbonuzda problem çıkartacaktır.

ya bizim araçlar mücahit  :D ilk kez burada bayırda kesiciye girdiğimde o kadar korktum ki aha dedim motor indi birden garip bi sesle devir düşünce :D

thnxx  sizinle aynı görusteyim lakin bu deneme amaclı kullanımdı ve motorun acılması icin gerekliydi....dizeller sıkıstrmaya gelmiyor

wave61 link' Alıntı:
ya bizim araçlar mücahit  :D ilk kez burada bayırda kesiciye girdiğimde o kadar korktum ki aha dedim motor indi birden garip bi sesle devir düşünce :D

Ben çok zorlamadım LPG'den korktuğumdan :) ama 190'ım taş ;) 190 yaptım daha da giderdim hem radardan hem LPG'den dolayı daha fazla basmadım :)

mucahitduran link' Alıntı:
Ben çok zorlamadım LPG'den korktuğumdan :) ama 190'ım taş ;) 190 yaptım daha da giderdim hem radardan hem LPG'den dolayı daha fazla basmadım :)
hız olarak ben de zorlamadım ama bazen dik rampa çıkarken 2. vites de devir çevirtip rahatlatıyorum arabayı  :D

Tekrar tekrar söylüyorum; [size=10pt]"Son hız önemli değil, hızlanmanın kalitesidir önemli olan"[/size]

harunhoca link' Alıntı:
Tekrar tekrar söylüyorum; [size=10pt]"Son hız önemli değil, hızlanmanın kalitesidir önemli olan"[/size]

o zaman sprintbooster olmadan bizim araçlar sınıfta kalır harun hocam...

MuratS link' Alıntı:
o zaman sprintbooster olmadan bizim araçlar sınıfta kalır harun hocam...
İnşallah o ivmelenmeyi gerektirecek durumlarla karşı karşıya kalmayız  general_Pray... O kadar hantal diyorsun 1.4 turbo motor  :(

harunhoca link' Alıntı:
İnşallah o ivmelenmeyi gerektirecek durumlarla karşı karşıya kalmayız  general_Pray... O kadar hantal diyorsun 1.4 turbo motor  :(

Bana yeterli açıkcası bu hali.. ancak sprintbooster kullananlar ciddi anlamda gerçek performansı gördüklerini söylüyorlar.. ֜stelik geçen gün dsg şanzumanlı 7 vitesli TDI golf kullandım kuzenin... Sesi kamyon ama gidişi daha doğrusu hızlanması çok başarılı... Fakat astrama değişmem...

Bence de hızlanması gayet yeterli, neticede start finish düzlüğünden kalkış yapmıyoruz. Fazla ivmelenme ekstra yakıt tüketimi demek, gerek yok, zaten yeterince yakıyor  okkk

Geri