Ynt: Astra Sedan Ne Kadar Hızlı
Dizel araçlarda yüksek devirlerde kullanmanız ilerleyen zamanlarda turbonuzda problem çıkartacaktır.
Dizel araçlarda yüksek devirlerde kullanmanız ilerleyen zamanlarda turbonuzda problem çıkartacaktır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mucahitduran link' Alıntı:Dizel araçlarda yüksek devirlerde kullanmanız ilerleyen zamanlarda turbonuzda problem çıkartacaktır.
wave61 link' Alıntı:ya bizim araçlar mücahit ilk kez burada bayırda kesiciye girdiğimde o kadar korktum ki aha dedim motor indi birden garip bi sesle devir düşünce
hız olarak ben de zorlamadım ama bazen dik rampa çıkarken 2. vites de devir çevirtip rahatlatıyorum arabayımucahitduran link' Alıntı:Ben çok zorlamadım LPG'den korktuğumdan ama 190'ım taş 190 yaptım daha da giderdim hem radardan hem LPG'den dolayı daha fazla basmadım
harunhoca link' Alıntı:Tekrar tekrar söylüyorum; [size=10pt]"Son hız önemli değil, hızlanmanın kalitesidir önemli olan"[/size]
İnşallah o ivmelenmeyi gerektirecek durumlarla karşı karşıya kalmayız general_Pray... O kadar hantal diyorsun 1.4 turbo motorMuratS link' Alıntı:o zaman sprintbooster olmadan bizim araçlar sınıfta kalır harun hocam...
harunhoca link' Alıntı:İnşallah o ivmelenmeyi gerektirecek durumlarla karşı karşıya kalmayız general_Pray... O kadar hantal diyorsun 1.4 turbo motor