Astra Sedan Ne Kadar Hızlı

Ynt: Astra Sedan Ne Kadar Hızlı

4.vitesde 160 gibi bir hıza çok rahat ulaşıyor 5.vitesde ise 190 nı görebiliyorum devirde öyle 5binlere gelmeden.Zaten dizelde yüksek devirden ziyade alt devirlerde iyi ivmelendirmek önemli.4-4500de vites attırırsanız ve vitesi hızlı geçirirseniz daha rahat hareket edicektir.Devir saati yükselse bile araca katkısı 1km 2km yi geçmez çünkü maksimum gücünü veriyor zaten alt devirlerde üstler etkilemiyor o kadar.

her yönden çok memnunum,  kingg
hem sürat hemde güvenlik konusunda, ankara-istanbul arası birkaç hız denemelerimde 200 ün üzerine çok rahat çıktım ancak yanımdam bir Q7 herhalde 300 lerle falan geçti gibi geldi korktum ve ayağımı gazdan çekmek zorundakaldım walll

sallierim link' Alıntı:
Dizel araçları bu kadar yüksek devirde kullanmanızı tavsiye etmem.hele ki 1.3 gibi motor hacmi düşük bir dizeli.Dizel araçlar çok yüksek devir çevirebilme kapasitesine sahip araçlar değildir

Eski aracım skoda fabia 1.4 TDI'da sürekli yüksek devirlerde kullandığımdan, aldığımın 1'inci ayında turbodan yağ atmaya başlamıştı. Servis yüksek devirde kullanımdan kaynaklı olduğunu ama herhangi bir sıkıntı yaratmayacağını söylemişlerdi :)

mucahitduran link' Alıntı:
Eski aracım skoda fabia 1.4 TDI'da sürekli yüksek devirlerde kullandığımdan, aldığımın 1'inci ayında turbodan yağ atmaya başlamıştı. Servis yüksek devirde kullanımdan kaynaklı olduğunu ama herhangi bir sıkıntı yaratmayacağını söylemişlerdi :)
30 binde turboyu yer hocam :).motor ömrünü de kısaltır.hele ki fındık motor diye tabir edilen 1.3-1.4 dizelde yüksek devirde kullanmak fınfığı kırar :)

sallierim link' Alıntı:
30 binde turboyu yer hocam :).motor ömrünü de kısaltır.hele ki fındık motor diye tabir edilen 1.3-1.4 dizelde yüksek devirde kullanmak fınfığı kırar :)

Allah'a şükürler olsun 255.000 KM'ye geldi 2006 yılında sıfır aldığımdan bu yana. Bir kere turbo bakımı yaptırdım başka bir sıkıntı olmadı. Aracı satmadım babamlara verdim onlar kullanıyor hala sorunsuz :)

Allah'a şükürler olsun 255.000 KM'ye geldi 2006 yılında sıfır aldığımdan bu yana. Bir kere turbo bakımı yaptırdım başka bir sıkıntı olmadı. Aracı satmadım babamlara verdim onlar kullanıyor hala sorunsuz :)
valla helal olsun arabaya o zaman :).yüksek devirlerde kullanılan dizellerde turboyu yemeyi geçtim motor bloğu bile çatlıyor.Siz çok şanslıymışsınız :)

tabıkı sorun cıkartmıcak mucahıt cunku arkasında woswos fırması var  :)

CALİBRA BG link' Alıntı:
tabıkı sorun cıkartmıcak mucahıt cunku arkasında woswos fırması var  :)

Abi kesinlikle. İlk başta alırken çok tereddüt etmiştim aldıktan sonra gerek yakıtıyla (dizel) gerek teknik problem çıkartmamasıyla beni çok memnun etti. Son zamanlarda motor sesi arttı doğal olarak o kadar KM sonra. Biraz o rahatsız ediyordu, biraz sıkılmıştım son olarak İstanbul'dan Ankara'ya dönerken -11 derece ıssız Bolu yolunda lastiğim patlamıştı. Emniyet şeridi yoktu sağ şeritte reflektörsüz bir şekilde lastik değiştirmeye çalışmıştım. E tabi zorlanınca el ayakta tutmamaya başlamış yoldan geçen yardımsever bir abimiz yardım etmişti. (Allah razı olsun) o günden 2-3 ay sonra Astramı aldım. Aradan hikayemizi de yazdık ama konuyu açan arkadaşın affına sığınıyorum :)

Abi kesinlikle. İlk başta alırken çok tereddüt etmiştim aldıktan sonra gerek yakıtıyla (dizel) gerek teknik problem çıkartmamasıyla beni çok memnun etti. Son zamanlarda motor sesi arttı doğal olarak o kadar KM sonra. Biraz o rahatsız ediyordu, biraz sıkılmıştım son olarak İstanbul'dan Ankara'ya dönerken -11 derece ıssız Bolu yolunda lastiğim patlamıştı. Emniyet şeridi yoktu sağ şeritte reflektörsüz bir şekilde lastik değiştirmeye çalışmıştım. E tabi zorlanınca el ayakta tutmamaya başlamış yoldan geçen yardımsever bir abimiz yardım etmişti. (Allah razı olsun) o günden 2-3 ay sonra Astramı aldım. Aradan hikayemizi de yazdık ama konuyu açan arkadaşın affına sığınıyorum :)
ben daha once yotube tan fabıanın vıdeolarını fılaan ızlerddım orda elemanın bırı 700 000 km vıdeosunu fılan cekmış ve paylaşmış motor dızeldı pekı sen 1.9 neden tercıh etmedın fabıa nın hem onda 130 tane eşek varken  :D

Geri