Astra sfi vs 106 gti vs 306 gti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fır@t
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Evet Fb ile yürüdük. STOC

banada harcayın 3-4 milyar bak nasıl at gibi kosuyorummm...,

106 gecermiş 106 güneş önden vururken gölgesini gecer ancakkk...

Bende AStra varkeenn ..Denemediğim 106 kalmadı ..Dolusu en dolusu iyi yürüyeni hertürlüsü ... Geçen olmadı .. Draga girip 3.olan 106gti'ı yarıştan birgün önce 2 boy geçtik..Haa bizimki std.mıydı değildi ama 106 da gırtlaana kadar doluydu..Neticede GSI daha hızlıdır..

Ne zaman gsi dan clio ya geçtin ? Artık Opel yokmu :)

temız 106 dan korkmak lazım:) ama 4 viteset yapcak çok seyı kalmaz doal olarak.. vites araları gsidan iyidir özellıkle 3. vitesı gsi ın ıyıdır diyenlere duyrulur:)

temız 106 dan korkmak lazım:) ama 4 viteset yapcak çok seyı kalmaz doal olarak.. vites araları gsidan iyidir özellıkle 3. vitesı gsi ın ıyıdır diyenlere duyrulur:)

Ben iddaa ediyorum.. 3.viteste 106 GTI,GSI'dan daha iyidir diyebilmek için hiç GSI'a binmemiş olmak gerekir (ki senin böyle olmadığını biliyorum)Geçmeyi bırak,3 te GSI ayırır Serkan ;)

Walla Yavuz abi benim sedanda bile acaip farkediyo hatta araç 3de en uzun hızlanmasını yapıyor az önce denenmiştirki biz burda gsi gibi bi araçtan bahsediyoruz şuda malumdurki çoğu opellerin bildiğim kadarıyla 3.vitesi hızlanma vitesi tabi yanlış hatırlamıyorsam walla benimki öle gelelim gtiyaya benim bildiğim kadarıyla 1. ve 2. viteste tozu dumana katan makinalar die biliyorum hatta düz 306 vardı 1.viteste kalktığında geçen araç tanımıyoruz tabi bahsettiğim düz aile araçları :D

baktık opelde hayat yok
kadir abi dedi ben RS alacam
bende farklılık olsun dedim GTİ aldım :kop:
bu tabiki bir latife...

4 aydır kadir abi RS kullanıyor

E tabi denemekte fayda var . Mesela ben de bugün bir alfa 156 2.0 twinspark a bindim ne yalan söyliyeyim buz gibi havada motor tek marş aldı hiç sarsılmadan saat gibi sanki 90 derece ısınmış bir motor gibi çalışmaya başladı ve gaza dokunduğum anda hızla ivmelendi. Bütün gün kullandım gayet sorunsuzdu ama nedense gsi daha keyifli ama neresi keyifli dersen bilmiyorum belki fanatiklik ama alfacı üste 2 milyara gsi la takas yapmak istiyor ama her iki otomobile de bir fanatizmi olmayan arkadaşım da gsi daha iyi değiştirme diyor. Nesi iyi diyorum cevap yok ama sadece gsi daha iyi diyor ... Anlamadım ben bu işi gitti :)

Ben iddaa ediyorum.. 3.viteste 106 GTI,GSI'dan daha iyidir diyebilmek için hiç GSI'a binmemiş olmak gerekir (ki senin böyle olmadığını biliyorum)Geçmeyi bırak,3 te GSI ayırır Serkan ;)
şimdi şöle bişiy var.. benım bıldıım opellerın 3 u genel olarak uzun. yanı vectra b ler.. vectra a gt 150 yı gecıodu bizimkısı..
94 gsı f20 ıle gene 150 yapıodu sanırım.. emın deılım tam..
gerçi bide bunun asıl dememın sebebı fıratla denememızden dolayı.. yanı benım asırı uzun 3 ten dolayı vtilar filan böle hafiften gelmeye yeltenıolar iyi giden bi 106 da hafif yaklaşabilir.... gsi da öle bişiy olmadı belki f18 vardı onda ondandır;)

Geri