Aydınlatma çalışmalarım.

Ynt: Aydınlatma çalışmalarım.

MeRt link' Alıntı:
Arkadaşlar başlıkta gerçekleştirilen tüm paylaşımlar ve Oktay Bey'in üyeliği forum yönetiminin bilgisi dahilindedir.
Biliyorsunuz ki bizler reklam içerikli ve ticari amaçlı tüm konulara anında müdahale edip, forumdan kaldırıyoruz ve forum üyelerimizin yararından çok şahsi menfaat içeren hiçbir konuya izin vermiyoruz.
Lütfen bu başlığı Oktay Bey'in tecrübelerinde yararlanmak ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak için kullanalım. Oktay Bey'in forumumuza aydınlatma konularında katkıları büyük olacaktır.

Anlayışı için herkese teşekkür ederiz.

bravoo

Bu aydinlatici bilgiler icin teşekkürler. Astra J uygulaması olur da fotograf paylaşırsanız memnun oluruz.

gradient link' Alıntı:
Bu aydinlatici bilgiler icin teşekkürler. Astra J uygulaması olur da fotograf paylaşırsanız memnun oluruz.
+1

Şüpheniz olmasın konu bu nedenle açıldı.

daos009 link' Alıntı:
bugün oktay bey ile telefonda konultuk çok cana yakın birisi. Bu mercek far olayını çoktandır istiyordum. Mustafa bu işe el atınca dedim tamam ondan bakar yaparım ancak mustafanın çalıştığı arkadaş j için bir daha bu çalışmayı yapmayacağını söyleyince hayal kırıklığına uğradım sonra imdatıma oktay bey yetşti inşallah önümüzdeki hafta yüz yüze konuşup bu işe başlayacağız.
işlem sonrası paylaşımlarınızı bekliyoruz. Mercek uygulaması benimde sıraya koyduğum uygulamalar arasında.
Oktay hocam çalışmalarınız gerçekten çok başarılı. Umarım İlerleyen zamanlarda tanışıp, birtakım uygulamalar yaparız.

MeRt link' Alıntı:
Arkadaşlar başlıkta gerçekleştirilen tüm paylaşımlar ve Oktay Bey'in üyeliği forum yönetiminin bilgisi dahilindedir.
Biliyorsunuz ki bizler reklam içerikli ve ticari amaçlı tüm konulara anında müdahale edip, forumdan kaldırıyoruz ve forum üyelerimizin yararından çok şahsi menfaat içeren hiçbir konuya izin vermiyoruz.
Lütfen bu başlığı Oktay Bey'in tecrübelerinde yararlanmak ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak için kullanalım. Oktay Bey'in forumumuza aydınlatma konularında katkıları büyük olacaktır.

açıklama için teşekkür ederim

MeRt link' Alıntı:

Tamamen katılıyorum.

grkng link' Alıntı:
açıklama için teşekkür ederim

Rica ederim. :)

Foruma üye oldugum günden beri cosmo paket haricindeki arac sahiplerinin nasıl afl yada benzer mercekli bi fara sahip olabiliriz sorularıyla ilgili defalarca konu acıldıgını ve onlarca soruların forumda dolaştıgını gördüm,okudum.
Oktay abinin diger forumlardan da şahit oldugum iş bilgisi ve tecrübesine dayanarak cogumuzun aklındaki mercekli far olayı hakkında yardımcı olacagını düsünüyorum. 14alkiss

Geri