Bagaj üst stoptan içeri su girmesi

Ynt: bagaj üst stoptan içeri su girmesi

avukatakın link' Alıntı:
[quote author=trk_187 link=topic=969.msg19825#msg19825 date=1301257007]
bugun iyice kontrol ettim. bir sıkıntı yok cok sukur.. korkumdan aracımı daha yıkatamadım....  ancak bagaj açılınca içeri şıp şıp diye su damlası dusuyor bagaj kapagından....
eğer içeri su damlası düşüyorsa ve de bu 3 stopun arka tarafındansa   aramıza hoşgeldin  evill2
[/quote]

yok yok.... stoptan degil... bagaj kapagının su kanalı kısmından akan sudan kalan damlacıklar. arka hoporlerin yanındaki plastik aksama dusmus... toplam 3-4 tane damlacık.... 038byes

bagaj da su hiç bulmadım... ama kontroller devam ediyor..

warlordares link' Alıntı:

yagmur yagdıktan sonra bagajı aç bakalım. 011zaa kapak yukarıdayken, içeri şıp şıp su damlıyor mu görürsün :D

bende de 5 ay yoktu sonradan oldu yani bekleyin ve görün çünkü 3. stop un contası çok uyduruktan fabrika takarken tam oturtturamıyor conta bazı yerlerde kat yapıyor ve cok ince bir conta aracı kullandıkça şartlar contanın kat yapan yerlerinde açma yapıyor ve içeri su alma problemi ortaya çıkıyor.

trk_187 link' Alıntı:
[quote author=warlordares link=topic=969.msg19866#msg19866 date=1301296631]

yagmur yagdıktan sonra bagajı aç bakalım. 011zaa kapak yukarıdayken, içeri şıp şıp su damlıyor mu görürsün :D
[/quote]

valla öyle bir yağmura yakalandım ki inanamazsın.... İlk aldığım zaman memlekete dönerken... Önümü görmeden geldim Afyon-Kütahya hattında tam 60 km hiç durmadan en hızlı durumda çalıştı(otomatik) düşün artık... ama geldiğimde gram su yoktu :D... ayrıca aracı hususi de yıkadım...

bagajı açınca bana bile su geliyo zaten :D... ama içeri asla :D

ulas79 link' Alıntı:
bende de 5 ay yoktu sonradan oldu yani bekleyin ve görün çünkü 3. stop un contası çok uyduruktan fabrika takarken tam oturtturamıyor conta bazı yerlerde kat yapıyor ve cok ince bir conta aracı kullandıkça şartlar contanın kat yapan yerlerinde açma yapıyor ve içeri su alma problemi ortaya çıkıyor.

dikkat ettim çok kaliteli değil ama en azından düzgün oturtulmuş geldi.. bekleyip göreceğiz...

warlordares link' Alıntı:
[quote author=ulas79 link=topic=969.msg19876#msg19876 date=1301301717]

dikkat ettim çok kaliteli değil ama en azından düzgün oturtulmuş geldi.. bekleyip göreceğiz...
[/quote]
dıştan bakınca birşey belli olmuyor malesef conta içte kalıyor ve çok uyduruk birşey 50 bin küsür liralık araba yap ama sotp içine en uyduruk contayı koy 31agryyy

arkadaşlar aracı yıkadıktan sonra stopun tam arkasına denk gelen kısma bakın lütfen

buna ek kısa sürede bir fotoğraf eklemek lazım :)

bagajı açınca bana bile su geliyo zaten :D... ama içeri asla :D
[/quote]

işte mesele de bu ya zaten deamonn

o da olmasın.... hiiii 011zaa 011zaa

Geri