Bagaj üst stoptan içeri su girmesi

Ynt: bagaj üst stoptan içeri su girmesi

snc00032d.jpg

araçta buradan sızdırır 3. stop un tam arkasına denk geliyor bagajda üstkısım plastik parçanın tam birleşim noktası.

Ynt: bagaj üst stoptan içeri su girmesi

sayın ulas sağolun... :)

Ynt: Bagaj üst stoptan içeri su girmesi

çok şiddetli yağmurlarda kalmasına, biçok kez yıkatmama rağmen bugüne kadar arabamda su alma problemi olmamıştı. dün biraz yağmur yağdı bugün de arabaya su tutturdum. eve geldiğimde bagajdan eşyalarımı almak kapağı açtığımda üçüncü stop lambasının olduğu yerden su damladığını gördüm. hemen servise gittim. ilk defa karşılaşıyorlarmış böyle bir durumla. fitillerden kaynaklandığını söylediler. şimdilik hallettiler. eğer tekrarlarsa bende stop lambasının değişmesini talep edeceğim.
bir de sormak istediğim servis yapılan her işlemde kayıt açıp belge düzenlemek zorunda değil mi? kayıt açmadılar önce, ben kayıt açılmasını özellikle istedim ilerde sıkıntı olursa elimde belge olsun diye. gerek yok dediler ama benim isteğim üzerine kayıt açıldı

geçmiş olsun erdem bey üzülerek söylüyorum ama bende şuan olmamasına rağmen bekliyorum başka hiçbir sorunun çıkıcağını düşünmesemde su alma probleminin ilerde çıkacağını düşünüyorum çünkü sanırım bu 3. stop fabrika çıkışı dandik bir markayla anlaşılmış sanırım çıktıkça değiştirip düzeltiyorlar 1 kez çıkması problem değil eğer sorunsuz düzeltilirse ama önemli olan buna dikkat etmek araçta daha kalıcı bir sorun yaratmadan hemen farkedince servise gösterip değişim talep edelim bu forum sayesinde hepimiz bunları öğrenmiş olduk ama tabi böyle derken her yağmurda gidip kontrol edelim demiyorum paranoyak olmanın anlamıda yok şansa hiç  çıkmayadabilir bu sorun

teşekkür ederim. bende şans eseri gördüm su aldığını, bagajda eşyam olmasa açıp bakmayacaktım suyu da görmeyecektim. artık takip edip bir daha olursa değişim talep edeceğim. fırsattan istifade araba tıkırtılar  vardı: direklerdeki kemer yerinde, üst aydınlatma tuşlarının olduğu bölgeden sesler geliyordu sürekli onlarda halledildi

Geçmiş olsun Erdem Bey. Demek ki parçanın contası zamanla deforme oluyor ve su içeriye girebiliyor. Erken farketmeniz doğrusu çok iyi olmuş.

Valla son bir aydır yani arabayı aldım alalı yağmur yapıyor... elimle kontrol ediyorum her yeri şimdiye kadar bir problem olmadı..

warlordares link' Alıntı:
Valla son bir aydır yani arabayı aldım alalı yağmur yapıyor... elimle kontrol ediyorum her yeri şimdiye kadar bir problem olmadı..

ben de arabayı alalı 3buçuk ay oldu. çok şiddetli yağmurlarda kaldı, kar altında kalldı hiçbişey yoktu ama yeni ortaya çıktı bu problem

thejazz link' Alıntı:
Geçmiş olsun Erdem Bey. Demek ki parçanın contası zamanla deforme oluyor ve su içeriye girebiliyor. Erken farketmeniz doğrusu çok iyi olmuş.

teşekkürler umarım sizleri başına gelmez

Geri