Bagaj üst stoptan içeri su girmesi

Ynt: Bagaj üst stoptan içeri su girmesi

ben de korkarak da olsa pazar aracı yıkarken aldım hortumu 3. stop lambasının oraya bolca sus tuttum
şimdilik bende de su girme problemi olmadı, ama izlemedeyim..

erdem link' Alıntı:
çok şiddetli yağmurlarda kalmasına, biçok kez yıkatmama rağmen bugüne kadar arabamda su alma problemi olmamıştı. dün biraz yağmur yağdı bugün de arabaya su tutturdum. eve geldiğimde bagajdan eşyalarımı almak kapağı açtığımda üçüncü stop lambasının olduğu yerden su damladığını gördüm. hemen servise gittim. ilk defa karşılaşıyorlarmış böyle bir durumla. fitillerden kaynaklandığını söylediler. şimdilik hallettiler. eğer tekrarlarsa bende stop lambasının değişmesini talep edeceğim.
bir de sormak istediğim servis yapılan her işlemde kayıt açıp belge düzenlemek zorunda değil mi? kayıt açmadılar önce, ben kayıt açılmasını özellikle istedim ilerde sıkıntı olursa elimde belge olsun diye. gerek yok dediler ama benim isteğim üzerine kayıt açıldı
arkadaşlar ben bu konuda pek çok başlıkta detaylı yazılar yazdım şimdide özet geçeyim, stop lambasının değişimi şart yoksa diğer uyfuruk yöntemler kalıcı olmaz

benim kullanmış olduğum servisteki usta böle bir problemim olmadığı halde, olsun sen yine getir arabanı önlemini alalım dedi.Bu ay içerisinde götüreceğim.

Djfree link' Alıntı:
benim kullanmış olduğum servisteki usta böle bir problemim olmadığı halde, olsun sen yine getir arabanı önlemini alalım dedi.Bu ay içerisinde götüreceğim.

Güzel bir servis yaklaşımı :)

drwaverunner link' Alıntı:
[quote author=Djfree link=topic=969.msg26946#msg26946 date=1303201574]

Güzel bir servis yaklaşımı :)
[/quote]+1 greatt

Geçmiş olsun erdem bey, olayı farketmenizde şans olmuş gerçektende bende aracımı yaklaşık 8 aydır kullanıyorum 3. stop lambasınıda hep kontrol ederim acaba su girdimi diye ama sorun yok şimdili.

evet arkadaşlarş. size adanada iki ayrı servisin yaklaşımından bahsetmek istiyorum. 10 gün önce adana onatcaya aracımı bakım için bıraktım. 450 lira fatura çıkardılar. bunun içerisinde ön düzen ayarı ve carbon clear uygulaması da dahil. sağolsunlar elazıgda kampanyadan degiştirmiş oldugum fren ve debriyaj müşürlerini de tekrardan degiştirdiler( hiç bir talep olmadan. ikinci kez degiştirdikleri için ellerinde patlayacak), bu konu başlıgı altında yazmamın sebebi ise tabiki bakıma bırakırken üst stop lambasından su geldigini belirtmeme ragmen sadece izolasyon ile yetinmeleri. neyse bugun aracı yıkattım. ve hepimizin aklına geldigi gibi sorun hala karşımda duruyordu. onatcadan taleplerimi karşılamasını beklerken hem 450 lira fatura cıkardı hemde degişen müşürleri tekrar degiştirdi. bu sefer adana arpel e gittim. üç sorundan şikayetciydim. 1-) su sızdırması, 2-) cam sileceklerimin camı iyi temizleyememesi, 3-) cruize kontrolun seyir halinde iken devre dışı kalması. birinci sorun için hemen stop lambası sipariş edildi. ikinci sorun için müşteri memnuniyeti adı altında silecekler degişti(2010 model ve 12000 km deyım dikkatinize) , 3. sorun ise debriyaj ve fren muşur degişimi sonrası yazılım atılmaması üzerine sorun oldugu bu nedenle yazılım atıldı.  biraz uzun yazdım ama bu işte hakkını veren adana arpel ustaları ve servis danışmanı KEMAL BEY için bence deger. ayrıca forumda baskı balata sorunu yaşayan bir arkadaşa da yine kemal bey yardımcı olarak adana arpelde müşteri memnuniyeti adı altında degişim uygulanmış. bilgilerinize( bu arada aracta iki kez müşür degişimi oluyor ama yazılım olayını yapmıyorlar . ilginççççç

dinojasie link' Alıntı:
evet arkadaşlarş. size adanada iki ayrı servisin yaklaşımından bahsetmek istiyorum. 10 gün önce adana onatcaya aracımı bakım için bıraktım. 450 lira fatura çıkardılar. bunun içerisinde ön düzen ayarı ve carbon clear uygulaması da dahil. sağolsunlar elazıgda kampanyadan degiştirmiş oldugum fren ve debriyaj müşürlerini de tekrardan degiştirdiler( hiç bir talep olmadan. ikinci kez degiştirdikleri için ellerinde patlayacak), bu konu başlıgı altında yazmamın sebebi ise tabiki bakıma bırakırken üst stop lambasından su geldigini belirtmeme ragmen sadece izolasyon ile yetinmeleri. neyse bugun aracı yıkattım. ve hepimizin aklına geldigi gibi sorun hala karşımda duruyordu. onatcadan taleplerimi karşılamasını beklerken hem 450 lira fatura cıkardı hemde degişen müşürleri tekrar degiştirdi. bu sefer adana arpel e gittim. üç sorundan şikayetciydim. 1-) su sızdırması, 2-) cam sileceklerimin camı iyi temizleyememesi, 3-) cruize kontrolun seyir halinde iken devre dışı kalması. birinci sorun için hemen stop lambası sipariş edildi. ikinci sorun için müşteri memnuniyeti adı altında silecekler degişti(2010 model ve 12000 km deyım dikkatinize) , 3. sorun ise debriyaj ve fren muşur degişimi sonrası yazılım atılmaması üzerine sorun oldugu bu nedenle yazılım atıldı.  biraz uzun yazdım ama bu işte hakkını veren adana arpel ustaları ve servis danışmanı KEMAL BEY için bence deger. ayrıca forumda baskı balata sorunu yaşayan bir arkadaşa da yine kemal bey yardımcı olarak adana arpelde müşteri memnuniyeti adı altında degişim uygulanmış. bilgilerinize( bu arada aracta iki kez müşür degişimi oluyor ama yazılım olayını yapmıyorlar . ilginççççç

işte servis farkı !!!

adanada ki arkadaşşar için yol gösterici olmuş elinize sağlık

bende foruma bizim önümüzü açtıgı için teşekkür ediyorum. kesinlikle servis ile iyi diyalog ve bilgili bir şekilde oraya gitmek çok şey farkettiriyor. kemal beye forumdan da bahsettim. burada bi arkadaşın baskı balata degişimi içinde forum  adına teşekkür ettim. belki bunların da faydası olmuştur. arkadaşların da servisleri forumumuzdan haberdar etmesini umuyorum. daha anlayışlı davranıyorlar. ama yigidin hakkını da yememek lazım. teşekkürler kemal bey okkk

Bugün arabayı yıkarken tazyikli su tutunca 3.stoptan su damlamaya başladı içeriye,ama sallamadım pek.Alıştık artık bu durumlara galiba 005hihih

Geri