dostum çok ciddi bir haber!duyum sağlam bir yerdenmi?yasa tasarısı meclisteymiş, bi imzaya kalmış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dostum çok ciddi bir haber!duyum sağlam bir yerdenmi?yasa tasarısı meclisteymiş, bi imzaya kalmış.
çıkmaz.. devlet büyüklerinin çocukları zaten keyf-keka şekilde askerlik yapıyor..
Ayrıca çıkmasında bedelli askerlik; zor gelecek, yıpratacak, hasar verecek, çekinilecek birşey değil askerlik. Hiçbir şeyi alıp götürmediği gibi pek çok şeyide kazandırır.
Kârlı çıkacağınız bir faaliyetten imtina etmeyi istemekde neden?
arkadaşlar bu ülke için tonlarca kan akıtıldı çanakkale kıyıları kıpkırmızı oldu bu ülke için. askerlik yapmaktan gurur duyulması gerekirken bazı arkadaşlar kaçıyor.bazı arkadaşların mantığı şu ben yapamam edemem neden elin ayağın tutuyosa hanım evladı da değilsen yapacaksın.bedelli askerlık için verdıgınız o paraları binlerce şehit koşarak cepheye gidip kan dökmeseydi kazanamayacaktın da zaten.ben tamamen karşıyım bu olaya. komando astegmen olarak yaptım ben gurur da duyuyorum kendımle.düşüncelerim bunlar kusura bakmayın.
hayırlı olsun ,yurt dışındamı görev yaptın?birde neşekilde nekadar ödeyeceksin?Bana cikti ben 2009 Nisan bedelli yapiyorum insallah.
hayırlı olsun ,yurt dışındamı görev yaptın?birde neşekilde nekadar ödeyeceksin?
tekrardan hayırlı olsun arkadaşım darısı başımıza olur inşallah,bende gemide çalışıyorum aslında benimde yabancı bayraklı gemilerde 3 sene çalışırsam aynı durumdan yararlanabiliyorum ama zor işte bakalım bedelli bekliyoruz,sana şimdiden hayırlı teskerelerEvet, 5250 avro pesin.