Boya koruma, çizik giderme ve parlatma uygulamaları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bugraGT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevabınız için teşekkürler,bir şey daha sorayım,meguairs #83 demişsiniz,bu ürün Meguiars ın int. sitesinde yok,nerden temin edebilirim?Ya da eşdeğer bir ürün var mıdır?

İkincisi,meguiars nxt tech wax 2.0 likit ürün 77 lira,NXT Generation Tech Wax Hızlı Sprey hem 710 litre hem de daha ucuz 47 lira.Bu da işimi görür mü?

Son olarak Collinite yi nerden temin edebilirim?

sprey i daha çok sıkmanız gerekecek havayla temas edip hemen kuruyacak likit ürün kaportada bekliyor güzelce etkileşime giriyor.

likit ürünün indirimli olarak satıs fiyatı 55 lira sanırım
#83 kodlu ince pastayıda meguiars ın kendi sitesinde bulamassınız onlar genelde amatör ürünler.

satısını yapan bayiler var meguars ürünlerinin oradan almalısınız satan çogu yeri yazdım

http://www.sengunboya.com/

mesela bura ile irtibata geçip nxt yi indirimli fiyata alabilrisiniz.
#83 den de verirlerde 250gr olmassa 500gr alın size 250 gr bile fazlasıyla yeter.

şuan en cazip fiyatları burası verdigi için bunu paylastım ankaradada bi kaç yer buldum fiyatı uygun olan ama bölüm satmıyor 4kg luk bidonla veriyor o bize yaramaz.

collinite temin edebilceginiz tek yer ebay.com dur yada ordan getirip satan kişiler var satış yaptıkları siteyi pm yoluyla bildirebilirm

arkadaşlar aracım kırmızı astra g aşağıdaki uygulamayı amatör şekilde elle yapmayı düşünüyorum. önerirmisiniz.
1-süngerle yıkama
2-kurulama
3-meguiars glaze
4-meguiars nxt tech wax 2.0
daha sonra rutin süngerle yıkama (devamlı bakım yapmaşnsım yok)

birde bana
meguiars cila uygulama pedi
Meguiar's Supreme Shine™ Mikrofiber Silme Bezi
meguiars nxt tech wax 2.0
meguiars glaze

kargo yolu ile havale ödemeli temin edebilcek varsa irtibata geçsin. özel mesajla ... fiyat bilgisi ile beraber.
herkese teşekürler.
önerilere açığım.
aracın boyası şu an iyi durumda ve daha önce hiçbir uygulama yapıl mamış..

sünger yerine mikrofiber yıkama eldiveni :)
sünger bile riskli dikkatli gözler için

sanırım glaze den sonra nxt atınca. nxt nin içerisndeki bazı maddeler glazenin silinmesine neden oluyormus.

ben çıplak gözle farkedemedim ama öyle duydum.

boyanın durumu iyi desenizde hare kesin vardır en ufak fırca kalitesiz bez temasında olusuyor.
sizede ince pasta tavsiye ederim.

meguirasın mikrofiber bezi 20 liraya yakın kalite olarak bimde 1.5 tl ye satılanla aynı sadece boyutu farklı;)

istanbulda satan yerler

Meguiars

Birer Ticaret 0212 425 40 25 sefakoy akaylar 2 sanayi sitesi,teyfikbey mah. emrullah efendi cad. j:17
ornet fiyat: 82 1lt 25 tl

Erturkler dolapdere sanayi sitesi 24. ada no 44
ornek fiyat : 83 1lt 30tl. 82 1lt 28 tl.

RENK Boya cevizlibag .
82/83/85/21/66/16 her gramaja boluyorlar.kdv dahil fiyatı 4 e bolup fiyat cıkıyor. + yuzde 30 iskonto
ornek fiyat : 82 1 lt 28 tl.

Renk boya fiyat listesi, adımı verirseniz indirimi kapıyoruz arkadaslar..
http://www.megaupload.com/?d=7R502MJ0 bu calısmasa diger link 2. sayfada

Son düzenleme:
Bi de şunu sorayım,arabamın iç plastik aksamlarının(kapı eşiği ve yukarı doğru kıvrılan kısımlar) yüzeyi petek gibi bir yapısı var,zamanla bu plastik aksamlara çamır yapışıyor ve çıkmıyor, siyahlığı gidip kahverengimsi bir hal alıyor,sabunlu su ile çıkarmayı denedim olmadı.Plastik aksamlar için hangi ürünü kullanmalıyım?Trim Detailer dedikleri bu iş için mi acaba?

Son düzenleme:
trim detailer tam da o iş için :)

mükemmel bir ürün tavsiye ederim.

Collinite ın bir başka ürününü gördüm ama paste wax diyor yani aşındırıcı var galiba içinde,1 yıl dayanıyormuş dış etkenlere.Fiyatı da daha ucuz,15 dolar falan, 1 yıl da uzun süre.Bunu mu alsam acaba?colinite476s.webp

Son düzenleme:
Collinite ın bir başka ürününü gördüm ama paste wax diyor yani aşındırıcı var galiba içinde,1 yıl dayanıyormuş dış etkenlere.Fiyatı da daha ucuz,15 dolar falan, 1 yıl da uzun süre.Bunu mu alsam acaba?Ekli dosyayı görüntüle 8267

aşındırıcı yok onda katı oldugu için paste diyor yabancılar:)

o üründe güzel 476 modeli

kulanıcı yorumları parlaklıkta 915 den biraz daha etkili oldugu söleniyor uzun ömür açısından 915 in çok az gerisinde

bu kil i nerelerde bulabiliriz

en kolay ingiltereden getirtirsin.

www.i4detailing.co.uk de hesaplı bir ortak bulup 100gr lık alabilirsin 5 günde gelir

Arkdaşlar merhaba..6 ay önce arabama pasta var ardindan cbs silikonlu cila uygulamasi yapmiştim.ama çizikler ve taş vuruklari artmasi sonucu birdaha pasta ve koruma cilasi atmak istiyorum ama arabamin rengi beyaz renk metalik değil.opak boyalar için en iyi koruma sağlayan cila ne önerirsiniz?

Ebaydan ilk defa alışveriş yapayım dedim,şu Meguiars'ın ürünlerinden,6 parça,60 dolar ürünler tuttu 90 dolar nakliye.Peh!!Almadım tabi ama satıcıya sordum tek kargo ücreti olamaz mı diye :)

ingiltereden düşünürseniz ürün başında 1-2 lira daha pahalı ama kargo kesinlikle amerikanın yarısı tutar:)

Geri