Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
madmax50 link' Alıntı:Benim tesisat kablosu aynı hocam, yapışkanlı makaron kablo setiyle birlikte geliyor. Ben amfi kablosu diyorum halen. İnfinity için fabrikada yanlış takılmış olabilir.
Bir yerden çıksa hata ya da uyarı verirdi diye düşünüyorum araba tıkır tıkır çalışıyor tüm fonksiyonlarını test ettim.Açıkcası opelin açıkta kablo bırakması bana da pek mantıklı gelmedi edition kullananaların araçlarına bakmak lazımalbertxx link' Alıntı:Elektronik el freni için olsa bence hiç koymazlardı açıkta bırakmazlardı. Araçta olmayan bir özellik için hele motorda açıkta kablo bırakmak pek mantıklı gelmedi. Bence o bir yerden çıkmış olabilir. yada arabaya motorla ilgili birşey yaptırmaya gittiysen deniz onlar takmamıştır.
Akşam bakacağım. Ama şimdiye kadar çok kurcaladım oraları temizlerken falan, olsa farkederdim diye düşünüyorum. Benim araç dizel, elektro servo direksiyon var bende, direksiyon hidroliği deposu yok. Yani elektro servo direksiyonla ilgisi olabilir bence.sallierim link' Alıntı:Arkadaşlar bir motor kaputunuzu açıp kontrol eder misiniz rica etsem? Servis 30 km uzakta git gel 60 km yapıyor ..