bugün başıma gelen...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tingle
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: bugün başıma gelen...

bulent_tnt link' Alıntı:
odagın oyle yazdıgına bakma pazarlıkla ınerler asagı bana ayna altı 350 dedıler
altından ındım ustunden cıktım 200 tl ye yaptırdım hemde taksıtle
gerçi bizim site üyelerine indirim yaparlar.

Ben pazarlıkta beceriksizimdir.

Yan ayna 350 ise ben 400 e taktırırım kesin  019cryy

ulas79 link' Alıntı:
gerçi bizim site üyelerine indirim yaparlar.
yaparlar ama 500 tl ye ınse bıle deymez kaldıkı senın arac 180 lık hıc gerek bıle yok bence..varsın 2 sn gec tepkı versın nasıl olsa 180 lıkle cogunun ustunden atlarsın

Tolga KARACA link' Alıntı:
Ben pazarlıkta beceriksizimdir.

Yan ayna 350 ise ben 400 e taktırırım kesin  019cryy
bende tam tersi kafasına vurdukca vururum

bulent_tnt link' Alıntı:
yaparlar ama 500 tl ye ınse bıle deymez kaldıkı senın arac 180 lık hıc gerek bıle yok bence..varsın 2 sn gec tepkı versın nasıl olsa 180 lıkle cogunun ustunden atlarsın

Öyle deme yaw, gaza anında tepki almak çok güzel oluyor mesela benim dizel Focus modluydu yeri geldiğinde 4. viteste ufak ufak pati atıyordu yüksek torktan ama dizel olduğu için gaza geç tepki veriyordu, ondan sonra 60Hp lik benzinli bile o açıdan çok daha keyifli geliyordu.

bulent_tnt link' Alıntı:
öylede bazen tehlike yaratıyor sollama sırasında sıkıştırılınca veya karşıdan araç geliyorsa yada kontrolsüz bir kavşakta geçerken aniden hızlanıp yolu boşatmama gerekiyorsa bu geç tepki işi heyecanlandırıyor.

insan hep fazlasını ıstıyor bak 180lik daha ne olsun

ben bakım yaparken sprint booster bana da önerdiler ve pedalın tepkisini hızlandırdığı konusunda
baya iddialıydılar denemek için takalım dediler ama vaktim yoktu ben de takıp denemek istiyordum
İstanbul da olup merak edenler almasa bile taktırıp deneme yapabilirler ben bir ara deneyeceğim
internette liste fiyatı veriliyor, pazarlıkla baya indirim oluyor

Valla şanzımanın acil durumlarda kickdown'a karşı verdiği "Ha, ne, neler oluyor, hızlanıyor muyuz, dur elim ayağım karıştı, heyecanlandım, kaçıncı vitesteydim lan ben şimdi?" tepkisinin geç oluşu kavşaklarda bazen insana "Hiaa" dedirtebiliyor gerçekten. Adrenalin için birebir. (:

Ama vites değiştirmedeki hevesi arabayı tüketim bombasına çeviriyor o hiç adrenalin değil işte. (:

Geri