31 Ağu 2009 #61 O orkinos Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 28 Haz 2009 Mesajlar 15 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 54 Siteyi ziyaret et ikiside çok güzel ama vectranın çizgileri bunca yıla rağmen güzelliğini ve çekiciliğini koruyor allah kaza bela vermesin....
ikiside çok güzel ama vectranın çizgileri bunca yıla rağmen güzelliğini ve çekiciliğini koruyor allah kaza bela vermesin....
1 Eyl 2009 Konuyu Başlatan #62 MadeN Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 15 Kas 2007 Mesajlar 6,208 Tepkime puanı 0 Puanları 36 Siteyi ziyaret et çok teşekkürler sağolun mesut bey..
1 Eyl 2009 #63 G gentleman_ Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 15 Nis 2007 Mesajlar 3,349 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 43 Siteyi ziyaret et MadeN' Alıntı: hehehe sağol bülent abicim dün döndüm ankaraya.. s40'ın map sensörünü toz bürümüş ne uğraştırdı ama bizi ilgin ve görüşmeye geldiğin için çok teşekkürler abicim.. seni tanımak çok güzeldi.. inşallah seneye tekrar görüşürüz şöyle uzun uzun Genişletmek için tıkla ... İbo ne görüştük ki iki dakika ayaküstü oldu ben her zaman beklerim bende seni tanıdıgıma memmun oldum tekrar görüşürüz inşallah...
MadeN' Alıntı: hehehe sağol bülent abicim dün döndüm ankaraya.. s40'ın map sensörünü toz bürümüş ne uğraştırdı ama bizi ilgin ve görüşmeye geldiğin için çok teşekkürler abicim.. seni tanımak çok güzeldi.. inşallah seneye tekrar görüşürüz şöyle uzun uzun Genişletmek için tıkla ... İbo ne görüştük ki iki dakika ayaküstü oldu ben her zaman beklerim bende seni tanıdıgıma memmun oldum tekrar görüşürüz inşallah...
2 Eyl 2009 #64 .:Rivendell:. Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 29 Ocak 2009 Mesajlar 3,602 Tepkime puanı 0 Puanları 36 Siteyi ziyaret et Maşallah kız gibi derlerya öyle tertemiz güzel.
2 Eyl 2009 #65 26opel Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 31 Eki 2008 Mesajlar 443 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 29 Siteyi ziyaret et kazasız belasız güzel araçlar
2 Eyl 2009 Konuyu Başlatan #66 MadeN Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 15 Kas 2007 Mesajlar 6,208 Tepkime puanı 0 Puanları 36 Siteyi ziyaret et gentleman_' Alıntı: İbo ne görüştük ki iki dakika ayaküstü oldu ben her zaman beklerim bende seni tanıdıgıma memmun oldum tekrar görüşürüz inşallah... Genişletmek için tıkla ... inşallah seneye tekrar bülent abi..
gentleman_' Alıntı: İbo ne görüştük ki iki dakika ayaküstü oldu ben her zaman beklerim bende seni tanıdıgıma memmun oldum tekrar görüşürüz inşallah... Genişletmek için tıkla ... inşallah seneye tekrar bülent abi..
2 Eyl 2009 #67 SERCAN006 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 4 Mar 2009 Mesajlar 185 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Siteyi ziyaret et maasallah süper araba kazasız belasız
3 Eyl 2009 Konuyu Başlatan #68 MadeN Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 15 Kas 2007 Mesajlar 6,208 Tepkime puanı 0 Puanları 36 Siteyi ziyaret et fk_929' Alıntı: Maşallah kız gibi derlerya öyle tertemiz güzel. Genişletmek için tıkla ... çok teşekkürler çok sağolun..
fk_929' Alıntı: Maşallah kız gibi derlerya öyle tertemiz güzel. Genişletmek için tıkla ... çok teşekkürler çok sağolun..