Cdx vs s40

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MadeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
cdx...

çok aradım cdx in temizini ama bulamadım.2000 model 100.yıl olsun diye bayaa direttim ama olmadı.dıştan fena durmuyolar internetteki resimlerde.tertemiz lekesiz bilmem ne yazıyolar.gidip görüyosun arabayı foss..bakımsızı adamı opelden soğutur.dayanamayıp 1.8 elegance aldım.ama halaa gözüm cdx de kaldı. :D bu temizlikte bulsaydım affetmezdim valla.neyse süper görünüyo araç.allah kaza bela vermesin.ben bunların orjinal haline hastayım bence bırak kalsın böyle.

çok aradım cdx in temizini ama bulamadım.2000 model 100.yıl olsun diye bayaa direttim ama olmadı.dıştan fena durmuyolar internetteki resimlerde.tertemiz lekesiz bilmem ne yazıyolar.gidip görüyosun arabayı foss..bakımsızı adamı opelden soğutur.dayanamayıp 1.8 elegance aldım.ama halaa gözüm cdx de kaldı. :D bu temizlikte bulsaydım affetmezdim valla.neyse süper görünüyo araç.allah kaza bela vermesin.ben bunların orjinal haline hastayım bence bırak kalsın böyle.

çok teşekkürler.. bende aynen sizin gibi çok aradım ama sonunda buldum aldığımda daha 86.000 deydi :D boyasız vs dedi adam.. abi dedim sabah gel alıyorum :D adam 3 kere beni aradı ciddimisin daha görmedin arabayı diye.. bende dedim dediğin kadar temizse belgeleri al gel.. bulmuşken kaçırmayalım :D çok sağlamda para verdik adama ama değdi.. :rolleyes:

Kazasız belasız... Gerçekten güzel bir temizlik olmuş ;)

çok teşekkürler sağolun..

ya burak bencede öyle ya.. yani oda bizim arabamız ama daha bi tatlı duruyor cdx.. para etmeme konusunda ise evt astralarla 1.6 vectralarla aynı paraya gidiyor haklısın.. :confused:
Yanımdan bi S320CDI geçiyor yeni kasalardan. Hemen arkasından CDX Vectra lacivert renk camları açmış, bej deri koltuklardan gözümü ayıramazken, gözüm bi anda sunroofuna gidiyor. İşte Mercedes orda hikaye oluyor parasıda kendiside :)

Yanımdan bi S320CDI geçiyor yeni kasalardan. Hemen arkasından CDX Vectra lacivert renk camları açmış, bej deri koltuklardan gözümü ayıramazken, gözüm bi anda sunroofuna gidiyor. İşte Mercedes orda hikaye oluyor parasıda kendiside :)

ya bi araba bu kadar sevilir :D sen gerçekten vectra aşığısın kardeşim :D :D :p

Geri