bir balataya 300 ytl vermekte insanin zoruna gider
Walla içime oturur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bir balataya 300 ytl vermekte insanin zoruna gider
bugün bi corsa c'mon bakayoım dedim bayideee.aracı anlatıyor saatlerce.dedim duuuur.daha torpido aydınlatması bile yooook.
kızardı biraz.sonra dedi haklısın.bu sefer başladı aracın ekstra özelliklerine.kontapı kapayınca 30 sn süre ile yanan farlarada,UK ile kapanan camlardan,aktif emniyet kemerinden,Ub bağlantısından bahsetti durduuu.sonra kızdım kendime valllaaa.
bi sürüüü ekstra var araçta biz küçük bir ampul kavgası verdik durduk.29ytl 1.3 cdti fiyat verdi.alt odeln bir üst donanımlısıymış.benim aracı çok ucuz gördü ve ben vazgeçtimmm.
aslında performansı pek beğenmedim deem yalan olmaz.araç 3.e yüksek viteslerde gaza basınca hemen tepki vermedi.söyledim performansı beğenmedim diye,iddia etti astra 1.& dan daha kuvvetli diye.susmakla yetindim.çünkü fazla bir km yapmadım deneme sürüşünü.
ama genel kanım işçilik+malzeme+dizayn çok güzel
fakat performans düşükk..
Fren balatasıyla debriyaj balatasını karıştırmışlar. Cuma günü arkadaşım değiştirdi Combo'nun 35 YTLsimdide opel balkana aradım 235 ytl +kdv diyo sasırmıs bu servisler en iyisi aksaraydan almak 30ytl orjinal
Fren balatasıyla debriyaj balatasını karıştırmışlar. Cuma günü arkadaşım değiştirdi Combo'nun 35 YTL
Fren balatasıyla debriyaj balatasını karıştırmışlar. Cuma günü arkadaşım değiştirdi Combo'nun 35 YTL