c'mon eksikleri

Vw servisleri bu konuda daha insaflı galiba. Passatın arka balatalar değişim ücreti dahil 50-70arası bişiydi.

servis ya garanti veriyorum falan diye zorluyor insanları parayı bulup bir bayiilik alıp servis acmak lazım bu zamanda.....

bugün bi corsa c'mon bakayoım dedim bayideee.aracı anlatıyor saatlerce.dedim duuuur.daha torpido aydınlatması bile yooook.
kızardı biraz.sonra dedi haklısın.bu sefer başladı aracın ekstra özelliklerine.kontapı kapayınca 30 sn süre ile yanan farlarada,UK ile kapanan camlardan,aktif emniyet kemerinden,Ub bağlantısından bahsetti durduuu.sonra kızdım kendime valllaaa.
bi sürüüü ekstra var araçta biz küçük bir ampul kavgası verdik durduk.29ytl 1.3 cdti fiyat verdi.alt odeln bir üst donanımlısıymış.benim aracı çok ucuz gördü ve ben vazgeçtimmm.
aslında performansı pek beğenmedim deem yalan olmaz.araç 3.e yüksek viteslerde gaza basınca hemen tepki vermedi.söyledim performansı beğenmedim diye,iddia etti astra 1.& dan daha kuvvetli diye.susmakla yetindim.çünkü fazla bir km yapmadım deneme sürüşünü.
ama genel kanım işçilik+malzeme+dizayn çok güzel
fakat performans düşükk..

bugün bi corsa c'mon bakayoım dedim bayideee.aracı anlatıyor saatlerce.dedim duuuur.daha torpido aydınlatması bile yooook.
kızardı biraz.sonra dedi haklısın.bu sefer başladı aracın ekstra özelliklerine.kontapı kapayınca 30 sn süre ile yanan farlarada,UK ile kapanan camlardan,aktif emniyet kemerinden,Ub bağlantısından bahsetti durduuu.sonra kızdım kendime valllaaa.
bi sürüüü ekstra var araçta biz küçük bir ampul kavgası verdik durduk.29ytl 1.3 cdti fiyat verdi.alt odeln bir üst donanımlısıymış.benim aracı çok ucuz gördü ve ben vazgeçtimmm.
aslında performansı pek beğenmedim deem yalan olmaz.araç 3.e yüksek viteslerde gaza basınca hemen tepki vermedi.söyledim performansı beğenmedim diye,iddia etti astra 1.& dan daha kuvvetli diye.susmakla yetindim.çünkü fazla bir km yapmadım deneme sürüşünü.
ama genel kanım işçilik+malzeme+dizayn çok güzel
fakat performans düşükk..

Valla bilmiyom ne şekilde nasıl hangi modelini test ettin ama 1.3cdti 75hp sinden bile şaşırı derecede performans çıktı araç 0-100 12.6sn gördü. 1.6benzinli araba ile illaki karşılaştırılamaz çok düğşük gelir performansı. sonuçta bende 2.0vectradan inip corsaya bindim ilk günler afalladım araba gitmiyo gibi geldi. ama diğer markaların 1.4dizelleriyle karşılaştırınca çok daha performanslı araba. bu bahsettiğim 75hp lik modeli. 90hplikleri nasıl onları hiç bilmiyorum. ama kendi sınıfında çok performanslı diyebilirim.

balataları topkapida caktırsak nasıl olur? baskıbalata caktıran vvarsa bilir

servise özellikle gittim dun fren balataları ne kadar dedim 300ytl civari dediler

Geri