c'mon eksikleri

maximum hızı kitapçığında 165 olan arabadan ne bekliyodun?formula yamı katılacaktı?[/quote]

Katılıyorum araba 75 beygir ve dizel yüksek devirlere çıkmamak şlazım ve zorlamamalıyız. sonuçta küçük sınıf nomral ve tamamen ekonomik kullanım için üretilmiş bir araba. yüksek performans beklemek yanlış olur.

demek buaraba uzun yol icin guvenilir..bana oyle gelmedi 140 varınca sallanıyor araba ucucam die korkuyorum

valla ben pek katılmayacağım. 140la falan bişi olmuyo arabaya. 160ı geçince haklısın ama aracın sınıfı belli zaten. Yapcak bişi yok. Hız istiyosan gidip en güzeli ferrari alacaksın.;)

hız sınırları çerçevesinde 6 saatlik 4 kişi yolculuk yaptım. aynı yolculuğu yıllarca toyota vectra ve astra ile yaptık. corsada aynı yolculuğu yadırgamadık. gayet rahat ve konforlu ve bayada ucuz bi yolculuktu. ama vectra ile karşılaştırınca doğal olarak biraz konfor ve motor sesi farkı ortaya çıkıyor o kadar :) kendi arabam die söylemiyom arkadaşlar ya ama cidden öyle. bu arada yüksek hız konusundada bende bişi yazayim 180 ile gidince ölüme baya bi yaklaşıyon acaba sağa mı yoksa sola mı savrulsam diyor araba :D

aynı yolculuğu 206 ile de yaptık. pekde keyifli olduğu söylenemez.

180i hiç görmedim ama aracın yüksekliğine bakınca 160la bile gayet iyi bir yol tutuşu var. Zaten üstünde 185 lastik var.

maximum hızı kitapçığında 165 olan arabadan ne bekliyodun?formula yamı katılacaktı?
Katılıyorum araba 75 beygir ve dizel yüksek devirlere çıkmamak şlazım ve zorlamamalıyız. sonuçta küçük sınıf nomral ve tamamen ekonomik kullanım için üretilmiş bir araba. yüksek performans beklemek yanlış olur.

Abi 75bg yada 90bg ama cidden performansını küçümsemeyelim. Çünkü ben 2005 yılına kadar hep yüksek motorlu araçlar kullandım. Ama bu araç 1.3motor ile bence mucize bir performansı var. Abartmıyorum gerçek bu. Tamam almadan önce tereddütlerim vardı. O Grande Punto'ları falan görünce 1.3 motormu olur diyodum. Fakat alınca fark ettim ki işin özü öyle değilmiş.

valla ben pek katılmayacağım. 140la falan bişi olmuyo arabaya. 160ı geçince haklısın ama aracın sınıfı belli zaten. Yapcak bişi yok. Hız istiyosan gidip en güzeli ferrari alacaksın.;)

180i hiç görmedim ama aracın yüksekliğine bakınca 160la bile gayet iyi bir yol tutuşu var. Zaten üstünde 185 lastik var.

Abi 75bg yada 90bg ama cidden performansını küçümsemeyelim. Çünkü ben 2005 yılına kadar hep yüksek motorlu araçlar kullandım. Ama bu araç 1.3motor ile bence mucize bir performansı var. Abartmıyorum gerçek bu. Tamam almadan önce tereddütlerim vardı. O Grande Punto'ları falan görünce 1.3 motormu olur diyodum. Fakat alınca fark ettim ki işin özü öyle değilmiş.

Ya abi ama sen 90hp lik corsaya biniyorsun ben 75lik arada dağlar akdar fark olacağına inanıyorum. yinede fiestayla yada diğer 1.4motorlu araçlarla karşılaştırınca cidden daha iyi bir performansı var corsanın

Ya abi ama sen 90hp lik corsaya biniyorsun ben 75lik arada dağlar akdar fark olacağına inanıyorum. yinede fiestayla yada diğer 1.4motorlu araçlarla karşılaştırınca cidden daha iyi bir performansı var corsanın

kesin fark vardır. Fakat çok fazla bir fark olacağınıda zannetmiyorum. Ama dediğin doğru 1.4 motorlu araçlardan çok daha iyi performansı var kesinlikle.

Bu arada, bazı otomatik camlar deniz,nehir gibi yerlere düşünce 4 camı birden acıyor.En azından omega'da bu özelliğin olduğunu biliyorum,gözümle görmüştüm.Bu noktayı atlamayın

O kadar para verdik,zenon yok arabada!!!
Ayrıca ben elektirikli koltuk da beklerim opel'den corsa için.Hatta essentia'da bile park pilot olmalı.Jantları kapaklı olsun,içi kokpit gibi olsun.Orası böyle,şurası da şöyle olsun...
Ne cmon'muş be kardeşim,herkes arabayı toureg'le kıyaslıyo nerdeyse :)

Lütfen beyler...

ya etmeyin eylemeyin arkadaşlar.1990 model hundai de bile 4 cam otamatik.ama bu araca hiç bişe katmıyor.zaten hundai hemen hemen tüm seriide 4 cam otamatiği kullanıyor.kullanıyor ama neye yarıyor.

Geri