c'mon eksikleri

:good:bencede öyle.kimse kimsenin arabasına tipsiz demeseydi bunlar olmazdı...

Dostum kızma yaaaf.Benim şahsi görüşüm corsa-d önden başarılı arkadan tamamen hayal kırıklığı.Ben çok daha fazlasını bekliyordum opelden.Bende corsa c nin arka dizeynında az değişiklik yapıp corsa d nin önüyle birleştirselerdi tam süper olacaktı :)

Ama corsa-d nin arka yapısı süper :)

bilmiyorum dizel olanları son ne görüyor benimki 200e çok az kalmıştı dediğim gibi tam zamanında yakalıyamadım..

e iyimiş bu kadar beklemezdim corsadan 190 1.4 güzel yani gerçi hafif olmasının avantajı da var, neyse sonuçta güzel... Bir de şimdi şusu eksik busu eksik ayıptır beklemezdim olamaz falan diyince birileri çıkıp kötü araba derse şaşırmamak lazım. Ama bence kötü değil, sınıfına parasına rakiplerinden kaliteli olan diğer yanlarına göre kıyaslamak lazım. (yani takip ettim şu corsa başlıklarını bi ara o kadar çok eleştirildi ki hiç düşünmeme rağmen ve arabayı beğeniyorum. Eleştiren sahiplerinin tepkisini görmek için " yahu ne dandik arabalarınız var " diye yazasım geldi ama ayıp olur dedim)

Aynen katılıyorum "ne kadar ekmek o kadar köfte". Arabalar güzel, sağlam dert etmeyin ufak tefek şeyleri...

Son düzenleme:
ne c den d si be abi astra kullanan bi arkadaşım bindi oo benim arabadan daha büyükmüş arkası dedi..sanki çekememezlik war corsa d yi.hee bu arada reklamın iyisi kötüsü olmaz bakın adamlar arka camı otomatik yapmadılar herkez bunu konuşuyor x bi watandaş bunu duysun meraktan opel bayisine gidip bakar walla belkide araç hoşuna gider alır;)

yok cnm okadarda değil yeni astra daha büyük araştırdım.ama bizim araba classicten büyük hacim olara classic in sadece arkası büyük bagaj var hayvant gibi:)

Dostum kızma yaaaf.Benim şahsi görüşüm corsa-d önden başarılı arkadan tamamen hayal kırıklığı.Ben çok daha fazlasını bekliyordum opelden.Bende corsa c nin arka dizeynında az değişiklik yapıp corsa d nin önüyle birleştirselerdi tam süper olacaktı :)
Ama corsa-d nin arka yapısı süper :)

yok abi niye kızıyım.hergörüşe saygımız varda sonuçta hepsi corsa o kötü bu kötü diye eleştirmeyelim diye dedim.banada c kasa hoş gelmiyor ama sizleri kırmamak için tipsiz demem yada beğenmiyorum bile demezdim.nyse benden yana sorun yok istediğinizi diyin ben içime sinere almışım ve kullanıyorum allah hepimizi kazadan beladan korusun...

bu arada corsa cmon için yada diğer araçlarınız için torpido ışığından yakınan dostlar için aklıma bi fikir geldi.real de görmüştüm "osram" firmasının 3tane kalem pille çalışan 3 ledli dokunmatik ışığı var ufak bişey alıp torpidonuza koyun hemde led olduğu için güzel ışık veriyomuş.14,90 ytl gibide bir fiyatı var...

bu arada corsa cmon için yada diğer araçlarınız için torpido ışığından yakınan dostlar için aklıma bi fikir geldi.real de görmüştüm "osram" firmasının 3tane kalem pille çalışan 3 ledli dokunmatik ışığı var ufak bişey alıp torpidonuza koyun hemde led olduğu için güzel ışık veriyomuş.14,90 ytl gibide bir fiyatı var...
:good: :alkis: :)
hatta el feneri bile olur kalem gibi olablardan aynı led gibi parlak ışık veriyor daha ekonomık:) :alkis:
sorunu bu şekilde gidermekdense neden 2 m.kablo,bir siviç bir ampülü opel esirger müşterisinden sorun orada...Kuş şahinlerde sag ayna ve carter muhafazası yoktu herkes bişey söylerdi.Sonunda taktılar demekki bişeyler söylemek gerekiyor...Eksiklerin giderilmesi için...Bunda da kimsenin kimseye kızma hakkı olmamalıdır...

Geri