c'mon eksikleri

corsa c-d kapışması haline gelmesin bu konuda tipini beğenmeyen almaz tabi.bize çok hoş geldiki aldık.daha önce b kasa corsa kullanıyodum sözde kasa değiştirdiler c kasa çıktı soruyorum görüntüde ne gibi değişiklikler vardı b ile cnin?far yerlerini tipini dğeiştirdiler kasa değişti dediler kasa böyle mi değişti?.c-d arasındaki farkları saymakla bitmez ama sonuçta hepsi opel malı hepsi güzel araç.bırakalım aracın şusu eksik busu eksik.arkadaşımın sanırım 90 dı yalan olmasın temprası var hemde yerli tempralardan ondada 4cam otomatik.neoldu?gidip tempra alalım ozaman.bunlar kıstas değil.çok dert ediyosanız taktırın arkalarada otomatik.ben aracımdan son derece memnunum bi arıza çıkartırsada yazarım burda.ama göz var izan var c-d arası çok fark var yapmayın etmeyin...klasik bir sözle bitiriyorum "ne kadar ekmek okadar köfte"...

c-kasa

Uzunluk :3839
Genişlik :1646
Yükseklik :1440
Ön tek. arası genişilik :1429
Arka tek. arası genişlik :1420
ön-arka teker arası uzunluk :2491
Bagaj hacmi :260

C-mon
Uzunluk :3999
Genişlik :1737
Yükseklik :1448
Ön tek. arası genişilik :1485
Arka tek. arası genişlik :1478
ön-arka teker arası uzunluk :2511
Bagaj hacmi :285

NOT:Bu verileri bir arabanın daha üstün olduğunu belirtmek için değil sadece nasıl büyük bir kasa değişikliği meydana geldiğini belirtmek için yazdım.biriside b kasanın verilerini bulursa çok hoş olur merak ediyorum çünkü gözle görülür bir değişiklik göremedim...

Son düzenleme:
mis gibi arabalarınız var neyi tartışıyorsunuz?Allah olmayanlara versin. tüm opeller güzel....

corsa c-d kapışması haline gelmesin bu konuda tipini beğenmeyen almaz tabi.bize çok hoş geldiki aldık.daha önce b kasa corsa kullanıyodum sözde kasa değiştirdiler c kasa çıktı soruyorum görüntüde ne gibi değişiklikler vardı b ile cnin?far yerlerini tipini dğeiştirdiler kasa değişti dediler kasa böyle değişir.c-d arasındaki farkları saymakla bitmez ama sonuçta hepsi opel malı hepsi güzel araç.bırakalım aracın şusu eksik busu eksik.arkadaşımın sanırım 90 dı yalan olmasın temprası var hemde yerli tempralardan ondada 4cam otomatik.neoldu?gidip tempra alalım ozaman.bunlar kıstas değil.çok dert ediyosanız taktırın arkalarada otomatik.ben aracımdan son derece memnunum bi arıza çıkartırsada yazarım burda.ama göz var izan var c-d arası çok fark var yapmayın etmeyin...klasik bir sözle bitiriyorum "ne kadar ekmek okadar köfte"...

c-kasa

C-mon

NOT:Bu verileri bir arabanın daha üstün olduğunu belirtmek için değil sadece nasıl büyük bir kasa değişikliği meydana geldiğini belirtmek için yazdım.biriside b kasanın verilerini bulursa çok hoş olur merak ediyorum çünkü gözle görülür bir değişiklik göremedim...

Bariz bir şekilde büyüme var. zaten c kullanıpda d ye binenlerin ilk tepkisi büyümüş. baya büyütmüşler oluyo. verileri için teşekkürler

Gereksiz bir tartışmanın eşiğindesiniz,dikkatli olalım.
Kimse kimsenin tercihini veya sahip olduklarını yargılayamaz.Herkes beğenmiş ve kendisine uygun görmüş ki şu anki arabalarına sahip olmuş.
Dikkat edelim arkadaşlar

Gereksiz bir tartışmanın eşiğindesiniz,dikkatli olalım.
Kimse kimsenin tercihini veya sahip olduklarını yargılayamaz.Herkes beğenmiş ve kendisine uygun görmüş ki şu anki arabalarına sahip olmuş.
Dikkat edelim arkadaşlar

:good:bencede öyle.kimse kimsenin arabasına tipsiz demeseydi bunlar olmazdı...

corsa c-d kapışması haline gelmesin bu konuda tipini beğenmeyen almaz tabi.bize çok hoş geldiki aldık.daha önce b kasa corsa kullanıyodum sözde kasa değiştirdiler c kasa çıktı soruyorum görüntüde ne gibi değişiklikler vardı b ile cnin?far yerlerini tipini dğeiştirdiler kasa değişti dediler kasa böyle mi değişti?.c-d arasındaki farkları saymakla bitmez ama sonuçta hepsi opel malı hepsi güzel araç.bırakalım aracın şusu eksik busu eksik.arkadaşımın sanırım 90 dı yalan olmasın temprası var hemde yerli tempralardan ondada 4cam otomatik.neoldu?gidip tempra alalım ozaman.bunlar kıstas değil.çok dert ediyosanız taktırın arkalarada otomatik.ben aracımdan son derece memnunum bi arıza çıkartırsada yazarım burda.ama göz var izan var c-d arası çok fark var yapmayın etmeyin...klasik bir sözle bitiriyorum "ne kadar ekmek okadar köfte"...

c-kasa

C-mon

...

Bariz bir şekilde büyüme var. zaten c kullanıpda d ye binenlerin ilk tepkisi büyümüş. baya büyütmüşler oluyo. verileri için teşekkürler

ne c den d si be abi astra kullanan bi arkadaşım bindi oo benim arabadan daha büyükmüş arkası dedi..sanki çekememezlik war corsa d yi.hee bu arada reklamın iyisi kötüsü olmaz bakın adamlar arka camı otomatik yapmadılar herkez bunu konuşuyor x bi watandaş bunu duysun meraktan opel bayisine gidip bakar walla belkide araç hoşuna gider alır;)

hız konusundada alın size resim kusura bakmayın telle çektim çok ii çıkmadı bide zamanında yakalıyamadım..

Goruntu(633)xxx.webp

Son düzenleme:
Geri