Burak Serkanın sana cook selamı var senin kampanaları disk e cevirecekmiş(öyle dedi akşam yolcu ederken)
sonra hakkari dolaylarına gidelim disk yapıpı mematiye korna çalalım bakkkkkk diskimiz var diyelim bizim.aleykümesselam serkana
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burak Serkanın sana cook selamı var senin kampanaları disk e cevirecekmiş(öyle dedi akşam yolcu ederken)
ewet ewet bende servise sormuştum 96yılından itibaren tüm otomatik camlı Opeller suya düşünce camları ve varsa sunroofu otomatik olarak açıyor... Hiç denemedim amaBu arada, bazı otomatik camlar deniz,nehir gibi yerlere düşünce 4 camı birden acıyor.En azından omega'da bu özelliğin olduğunu biliyorum,gözümle görmüştüm.Bu noktayı atlamayın
ewet kardeşim aynen öle..niekine_??
niye o hızı 1.3 90hp yapmıyormuki?
hız konusundada alın size resim kusura bakmayın telle çektim çok ii çıkmadı bide zamanında yakalıyamadım..
Ekli dosyayı görüntüle 724
Cmon'lar güzel araba da,ben astra h'tan sonra pek ısınamadım performansına ve donanımına.Işıklı makyaj aynaları çok hoştu ama varsın olmasın.2005 model arabayı verdim 2007 aldım,çok az yakıyor.Bu sebepten seviyorum arabayı.Ayrıca bence dışarıdan çok da hoş duruyor (BENCE)
Ki bana,bernim arabanın farklı durduğunu söyleyenlere 'aynı araba kardeş,hepsi aynı' diyorum ama,sanırım bazı ayrıntılar var bizimkinde
Ama fiyatı biraz pahalı emsallerine göre,herkes haklı.Ama biz de Opel'ciyiz diye aldık artık belki de?
Sonuç olarak söylemek istediğim şu ki;konu biraz egzajere ediliyor bence,tamam pakala ki herkes haklıdır fikirlerinde,lakin ölen yiğidin de hakkını verin yani...
otomatikmi senin araç 1.4
ibre 200 gördümde bizdeki dizeller 220 ibre var. Benzinlilerde değişikmi ibre diye sordum.
ewet otomatik..gayette güzel gidiyor...
bilmiyorumki benimki benzinli we ibre 200 dizellerde kaç onu bilmiyorum.ama ben şundan yanayım araç kaç basıyorsa o ibreyi koysunlar 50 60 fazla yapıyorlar ibreyi deli oluyorum abimdede wectra wardı ibre 220 idi 220 yapıyorduda...seninki son ne wuruyor denedinmi_??
yok denemedim. Ama 200 vuru diyolar. Gerçi son süretin bi anlamıda yok ama. Olsun insan aracının çok yaptığını duyunca mutlu oluyo. Deneyince yazarım.