c'mon eksikleri

bu söylediğim ufak birşey dokunmatik yanan bir zımbırtı çok kafasına dert eden torpidosunda bulundursun diye dedim.e neyapalım yani çekmemişler öldürelimmi adamları?çözümü bulduk işte.yenilerine koyarlarsa bu benim ne işimi görür?benim için sorun değil torpido ışığı sorun yapanlara önerdim güzel bi zamazingo işlevsel birşey...

hafta sonu 700 km yol yaptım aracın tek eksiği var. köşelerdeki görüş açısı sorunu onun dışında araç 4-4lük. makyaj aynası, arka cam otomatiği bulnar kafaya takılacak şeyler değil. bu arada benim araçta makyaj aynası var. bu aynalar standart değil mi

tamam tip falan zevk meselesi göreceli kavrama ama yuh be kardeşim ne tipsizi yahu bu tipsizse biz satalım bütün arabaları saçmalama lütfen:kop:

Bunun bir zevk meselesi olduğunu ve göreceli bir kavram olduğunu anlamana rağmen ''yuh'' diye tepki göstererek kendi kendine çelişkiye düşmüşsün..Ben yorumumu yazarken yanlış anlaşılmaması için ''bence'' dedim...Bu forumda bazı insanların bu arabayı satın almış ve memnun olmuş olması benimde beğenip övgüler yağdırmama neden değil...Sen alıpta kullanıyorsan hayırlı uğurlu olsun...Burda ben sizin çizdiğiniz ve yarattığınız bir şeye tipsiz demiyorum..Ben opelin corsa d modelinin tipini beğenmediğimi söyledim..Sen beğenip alırsın ben beğenmem almam bunu anlamak bu kadar zormu ??

''bencede öyle.kimse kimsenin arabasına tipsiz demeseydi bunlar olmazdı...''
Kentucky aynı hassasiyeti hikaye oluşturma-tamamlama isimli konuda peugeot araçlarına yapılan küçük düşürücü yazılarada gösterseydin samimiyetine inanırdım...Bu sitenin adı her ne kadar opelim.net olsada bu sitede değişik marka araçlar hatta peugeot kullanan arkadaşlarımızda var...Onların peugeot kullanmaları ve buranında opelim.net olması arabalarıyla dalga geçilmesine bir nedenmidir ??

Zevkler ve renkler tartışılmaz...

oooooo naptınız gene yaaa

Bunun bir zevk meselesi olduğunu ve göreceli bir kavram olduğunu anlamana rağmen ''yuh'' diye tepki göstererek kendi kendine çelişkiye düşmüşsün..Ben yorumumu yazarken yanlış anlaşılmaması için ''bence'' dedim...Bu forumda bazı insanların bu arabayı satın almış ve memnun olmuş olması benimde beğenip övgüler yağdırmama neden değil...Sen alıpta kullanıyorsan hayırlı uğurlu olsun...Burda ben sizin çizdiğiniz ve yarattığınız bir şeye tipsiz demiyorum..Ben opelin corsa d modelinin tipini beğenmediğimi söyledim..Sen beğenip alırsın ben beğenmem almam bunu anlamak bu kadar zormu ??

''bencede öyle.kimse kimsenin arabasına tipsiz demeseydi bunlar olmazdı...''
Kentucky aynı hassasiyeti hikaye oluşturma-tamamlama isimli konuda peugeot araçlarına yapılan küçük düşürücü yazılarada gösterseydin samimiyetine inanırdım...Bu sitenin adı her ne kadar opelim.net olsada bu sitede değişik marka araçlar hatta peugeot kullanan arkadaşlarımızda var...Onların peugeot kullanmaları ve buranında opelim.net olması arabalarıyla dalga geçilmesine bir nedenmidir ??

Zevkler ve renkler tartışılmaz...

tabiki tartışılmaz abi ama sanırım bilmiyosun pejo kullanan ve sürekli her mesajında opeli bilhassa corsayı kötüleyen bir üyeye tepkiydi o mesajlar.ben bu sitenin ne adminiyim ne editörü herkes kendinden mesuldür ben bahsettiğin konuda pejoya birşey demedim avukatıda olmadığım için karışmadım.samimiyetime inanın çünkü pejo yu evet beğenmiyorum ama tipsiz demem için başka bir pejocunun benim aracıma tipsiz demesi gerekir.nyse bu konuyu kapatalım isterseniz.gereksiz yere uzamasın...

Burak Serkanın sana cook selamı var senin kampanaları disk e cevirecekmiş(öyle dedi akşam yolcu ederken):)

Saygılar...

Geri