- Konuyu Başlatan
Bu opeller nekadar çürük arabaymış ya ismine bak ürettiği araçların rezilliğine bak. Şimdi şikayetvar.com adresinede baktım nekadar opel mağduru insan var.
Beni kimse yanlış anlamasın ama burada volantmıdır nedir (Renault 1.5 dizel kullanıcısı olarak ben ismini bile duymadım şuana kadar) nasıl birşey olduğunu bile bilmem ama burada ona çözüm bulmaya çalışana kadar birlik olup opel'e dava açsaydınız bu sorunlardan dolayı şimdiye kazanmıştınız o mahkemeyi 27-28 bin TL verip araç alıyosun 1-2 yıl sonra hop şanzıman yerde Çok saçma....
Neyse karar sizin tabi ama gördüğüm kadarı ile masraflı bir iş olsa gerek yazık günah verdiğiniz paralara
peki abi hyundailerde turbo patladığı ve kronik olduğunu biliyor musun?
baskı balatanın bizim araçlara göre daha çabuk sıyırdığını biliyor musun?
hiç bi araba markası mükemmel değil bugün hummer araçlarınının hepsini geriçağırıyor. demek istediğim şuki her arabada bi sorun var heee bazıları çözülür bazıları çözülmez
ben aracımı aldığım zaman 25 milyar opeldi, caddy 34 milyar ve jant bile yoktu, doblo dahil 29 idi. caddyler 1.9 motor ve 30 kuruş yakıyor turboları 2 milyar. benim aracın 350 lira eee ozaman neden opel olmasın.